Ego 11. bölüm full izle tek parça! Ego dizisi 11. Bölüm izle FOX TV!
ABONE OL

EGO dizisi 11. bölümüyle FOX'de ekrana geldi. Baþrollerinde Melisa Aslý Pamuk ve Alperen Duymaz'ýn yer aldýðý dizi, yayýnlanan yeni bölümüyle ekranlarý kasýp kavurdu. Ego 11. bölümde Elif, Erhan'ýn onu terk ediþiyle darmadaðýn olmuþtur. Tuncay, Elif'i iyileþtirmek için elinden geleni yapacaktýr. Kaçýranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; EGO 11. bölüm tek parça full izleme ekraný...

EGO 11. BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmýmýný Pastel Film'in üstlendiði, yapýmcýlýðýný Efe Ýrvül ve Yaþar Ýrvül'ün üstlendiði, yönetmen koltuðunda Doða Can Anafarta'ýn oturduðu, senaryosunu Erkan Birgören ile Tuna Görgün'ün yazdýðý "Ego" dizisi her Pazar saat 20.00'de FOX TV'de!

EGO 11. BÖLÜM ÖZETÝ

Elif'in söylediði yalanlarýn ortaya çýkmasýyla, Erhan ve Elif arasýndaki ipler tamamen kopmuþtur. Sibel, Almanya'ya gitmekten vazgeçmiþtir. Erhan'ýn yanýnda duracak, ona destek olacaktýr.

Erhan, Sibel'le birlikte geçmiþine doðru bir yolculuða çýkar. Sibel, Erhan'ý daha yakýndan tanýmak istemektedir.

Elif, Erhan'ýn onu terk ediþiyle darmadaðýn olmuþtur. Tuncay, Elif'i iyileþtirmek için elinden geleni yapacaktýr.

EGO'NUN ÖNCEKÝ BÖLÜMÜNDE NELER OLMUÞTU?

Erhan ve Sibel'in yaptýðý yüzleþme, iþleri daha da zorlaþtýrmýþtýr. Sibel, Erhan'a yakýn olmanýn ikisine de zarar verdiðini düþünerek Timur'la birlikte Almanya'ya gitmeye karar verir.

Erhan her ne kadar Sibel'in kalmasýný istese de baþka çare olmadýðýnýn farkýndadýr. Elif ve bebeðinin yanýnda olmak zorundadýr.

Diðer tarafta Elif ve Tuncay büyük bir sýrrý paylaþmaktadýr. Tuncay, Elif'i gerçekleri anlatmasý için ikna etmeye çalýþýr fakat Elif'in Erhan'ý kaybetmeye niyeti yoktur.

30 Nisan reyting sonuçlarý açýklandý! Yargý, Teþkilat, EGO reyting sýralamasý

Kýzýlcýk Þerbeti 23. bölüm izle tek parça!