Elimi Bırakma 20.bölüm ekrana kilitledi
ABONE OL

ELİMİ BIRAKMA 20.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azra, mahkemeden önce kardeşi Mert’le bir adım daha yakınlaşır. Kardeşini Sumru’nun elinden almak için açılan davayı kazanma umudu daha da güçlenir… Azra, Cenk ve Feride Hanım da bu konuda Kadir’e güvenirler…

Kadir diğer tarafta gizlice yürüttüğü Melis ilişkisinde duygularına engel olamaz ve Melis’e daha çok bağlanmaya başlar. Sumru ise Azra’ya sunduğu ağır teklifin karşılığını beklerken Cansu’nun babasıyla yüzleşmesi anne kız arasında büyük bir gerilime neden olur. Cansu öfkeyle evi terk eder… Cenk ise Azra’ya onu mutlu edecek bir doğum günü sürprizi hazırlar…

 

ELİMİ BIRAKMA 19. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Azra Cansu'nun tahriklerine karşı yenik düşüyor. Cansu'nun oyunları Çelen ailesinden destek alıyor. Azra evi terk ediyor ama Feride Hanım'ın haberi yok. Azra'nın gidişinden üzgün olansa sadece Arda ile Cenk..

Feride Hanım Azra'nın gidişine çok kırılır ama yine de ne Serap'a ne de diğerlerine karşı Azra'yı korumaya devam eder. Hatta her şeyden habersiz Mert ile konuşur. Onun yeniden ablasına yaklaşması için uzunca anlatır.

Feride Hanım yemek masasında akşam Azra'nın gittiğini öğrenir. Cenk ‘Azra gitti' deyince şok olur. O kadar çok kırılır ki hüzünle ‘nasıl yani' diyebilir. Uzun süre sessiz kaldıktan sonra ‘gidene kal' demeyiz der. Yeni bölümde de Serap Feride Hanım'ın bu tavrından güç alıp Azra'nın evdeki izlerini silmeye çalışır. Ancak Feride Hanım Azra'nın odasının dönecekmiş gibi kalmasını ister.