Game Of Thrones 8. sezon ne zaman başlayacak?
ABONE OL

Game Of Thrones, 8. sezon fragmanı ile izleyicisinin karşısına çıktı. Stark hanedanlığından geriye kalan 3 bireyin bir araya geldiği fragmanda, pişmanlıklar ön plana çıkıyor. Akgezenlerin ejderhalardan birisini ele geçirmesinin ardından seyri değişen Game Of Thrones, 8. sezon fragmanı ile izleyici karşısına çıktı.

Yayınlanan fragman ile Game of Thrones 8.sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı cevap bulmuş oldu. 14 Nisan tarihinde başlayacak Game of Thrones 8.sezon fragmanı yayınlanır yayınlanmaz milyonlarca kişi tarafından izlenirken şimdi akıllarda tek bir soru var 'Game of Thrones final sezonunda neler olacak?'

Dünyanın en çok izlenen dizilerinden biri olan HBO yapımı Game of Thrones'un 8.sezon fragmanı yayınlandı. İzleyicilerinin uzun süredir beklediği Game of Thrones 8.sezon ne zaman yayınlanacak sorusunun yanıtı bu fragman ile son buldu. 14 Nisan'da başlayacak Game of Thrones 8.sezon, final sezonu olma özelliği taşıyor.

Fragman'da Stark Ailesi, bir kişi eksik olsa da Stark Mezarlığı'nda buluşuyor.

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

Fenomen dizi Game of Thrones’un 8’inci sezonu için geri sayım başladı. Dünyada milyonlarca takipçisi olan dizi önümüzdeki Nisan ayında izleyicilerle buluşacak. Dizinin Twitter hesabından HBO’nun yeni dönem tanıtımları paylaşıldı. Söz konusu bölümde Sansa Stark’ın Winterfell’i Daenerys’e bıraktığı görülüyor.

Amerikalı yazar George R.R. Martin’in çok satan romanlarından uyarlanan ve tüm dünyada büyük ilgi uyandıran ‘Game of Thrones’ dizisi fantastik bir dünyada bir krallığa hükmetmek için yaşanan savaşları ve entrikaları konu alıyor. Dünya genelinde milyonlarca hayran kitlesine sahip dizinin sekizinci ve son sezonu merakla bekleniyor.