Gülcemal dizisi 11. bölüm full izle! Gülcemal 11. bölüm izle tek parça!
ABONE OL

Gülcemal 11. bölüm izleyicisiyle buluþtu. Yönetmen koltuðunda Yusuf Pirhasan'ýn oturduðu, senaryosunu Eda Tezcan Çalýþkan'ýn kaleme aldýðý dizinin yeni bölümünde Gülcemal hoyratlýðý ile evi yaþanmaz hale getirir. Mert bir kaçma planý yapar. Zafer ise Deva'yý Gülcemal'den almaya yemin etmiþtir. Deva bu tutsaklýktan kurtulabilecek mi? Ýþte Gülcemal dizisi 11. bölüm full izleme baðlantýsý ve yeni bölümde yaþananlar...

GÜLCEMAL 11. BÖLÜM ÝZLE!

Gülcemal dizisi, Annesinin küçükken terk edip karanlýk bir canavara dönüþtürdüðü Gülcemal (Murat Ünalmýþ) ile güzeller güzeli Deva'nýn (Melis Sezen) nefretle baþlayýp giderek ateþ, tutku ve fýrtýnanýn girdabýna savrulan aþkýný konu alýyor.

Gülcemal dizisi yeni bölümüyle Perþembe saat 20.00'de FOX TV'de...

GÜLCEMAL 11. BÖLÜM ÖZETÝ

Gülcemal 11. bölümde; Evliliðin ardýndan Gülcemal'in içinden saklamaya çalýþtýðý o canavar çýkmýþtýr.

Deva yeni tanýdýðý bu canavarýn yanýndan kurtulmak ister. Ancak bu evlilikten kurtulmak artýk o kadar kolay deðildir.

Deva ve Gülcemal'in evlilik haberi herkeste bir þok dalgasý yaratýrken Gülendam ve Mert için cehennemin kapýlarýný açacaktýr.

Gülcemal hoyratlýðý ile evi yaþanmaz hale getirir. Mert bir kaçma planý yapar. Bu evlilikten hiç memnun olmayan Zafer ise Deva'yý Gülcemal'den almaya yemin etmiþtir adeta. Deva'yý hiç görmediði öz babasýyla tanýþtýrmaya karar verir.

Gülcemal dizisinde; Murat Ünalmýþ, Melis Sezen, Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Þendil, Cahit Gök, Nilüfer Açýkalýn, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, Ýpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi birbirinden baþarýlý oyuncular yer alýyor.

Vermem Seni Ellere 4. Bölüm full izle!

Kýsmet 3. bölüm full izle!