Gülcemal dizisi 4. bölüm full izle! Gülcemal 4. bölüm izle tek parça!
ABONE OL

Gülcemal 4. bölümüyle izleyiciyi ekran baþýna kilitledi. Yönetmen koltuðunda Yusuf Pirhasan'ýn oturduðu, senaryosunu Eda Tezcan Çalýþkan'ýn kaleme aldýðý dizinin yeni bölümünde Gülcemal ile arasýndaki iliþki ve dengeler þaþýrtýcý bir þekilde deðiþen Deva, bir karar vermek zorunda kalýr. Ancak bu kararý onu ölümle burun buruna getirecektir. Ýþte Gülcemal dizisi 4. bölüm full izleme baðlantýsý ve yeni bölümde yaþananlar...

GÜLCEMAL 4. BÖLÜM ÝZLE!

Gülcemal 4. bölümüyle 27 Nisan 2023 Perþembe saat 20.00'de FOX TV'de...

GÜLCEMAL 4. BÖLÜM ÖZETÝ

Gülcemal 4. bölümde; Mert'in eve geliþiyle öðrendikleri Deva'yý adeta þoke eder. O evde artýk kalamayacaðýný anlayan Deva Gara'nýn yardýmýyla evden çýkmanýn yollarýný ararken bir yandan da önceleri korktuðu, bir canavar sandýðý Gülcemal'in yeni bir yüzünü görür.

Ýkisi arasýndaki iliþki ve dengeler þaþýrtýcý bir þekilde deðiþirken Deva bir karar vermek zorunda kalýr. Ancak bu kararý onu ölümle burun buruna getirecektir.

Gülcemal ise tam da güvendiði anda kendisinden kaçan Deva'yý azat etmeye karar verir. Fakat Gülcemal'e gelen sürpriz bir telefon her þeyi deðiþtirir.

Gülcemal dizisi, Annesinin küçükken terk edip karanlýk bir canavara dönüþtürdüðü Gülcemal (Murat Ünalmýþ) ile güzeller güzeli Deva'nýn (Melis Sezen) nefretle baþlayýp giderek ateþ, tutku ve fýrtýnanýn girdabýna savrulan aþkýný konu alýyor.

Gülcemal dizisinde; Murat Ünalmýþ, Melis Sezen, Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Þendil, Cahit Gök, Nilüfer Açýkalýn, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, Ýpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi birbirinden baþarýlý oyuncular yer alýyor.