Gülcemal dizisi oyuncularý kimler? Gülcemal dizisinin konusu ne?
ABONE OL

Gülcemal dizisi ilk bölümüyle FOX TV'de ekrana geliyor. Dizide annesinden intikam almak isteyen Gülcemal ile Deva arasýndaki tutkulu aþk seyirciye aktarýlacak. Baþrollerinde Melis Sezen ve Murat Ünalmýþ'ýn yer aldýðý Gülcemal dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Peki Gülcemal dizisinin konusu ne? Gülcemal dizisi oyuncularý kimler? Ýþte dizinin oyuncu kadrosu ve hikayesi

Baþrollerinde Murat Ünalmýþ ve Melis Sezen'in yer aldýðý Gülcemal dizisi ilk bölümüyle ekrana geliyor.

Yönetmenliðini Yusuf Pirhasan'ýn üstlendiði, senaryosunu Eda Tezcan Çalýþkan'ýn yazdýðý dizide Gülcemal karakterine Murat Ünalmýþ, Deva karakterine ise Melis Sezen hayat veriyor.

GÜLCEMAL DÝZÝSÝ KONUSU NE?

Gülcemal dizisi; Annesinin küçükken terk edip karanlýk bir canavara dönüþtürdüðü Gülcemal (Murat Ünalmýþ) ile Deva'nýn (Melis Sezen) nefretle baþlayýp giderek ateþ, tutku ve fýrtýnanýn girdabýna savrulan aþkýný konu alýyor.

GÜLCEMAL DÝZÝSÝ OYUNCULARI KÝMLERDÝR?

FOX TV ekranlarýnda yayýnlanacak Gülcemal dizisinin oyuncu kadrosunda, Murat Ünalmýþ, Melis Sezen, Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Þendil, Cahit Gök, Nilüfer Açýkalýn, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, Ýpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küçük ve Ayda Aksel gibi birbirinden baþarýlý ve renkli isimler yer alýyor.

GÜLCEMAL DÝZÝSÝ NEREDE ÇEKÝLÝYOR?

Yönetmenliðini Ali Balcý'nýn yaptýðý, senaryosunu Eda Tezcan'ýn yazdýðý Gülcemal Bursa'nýn Nilüfer ilçesinde çekiliyor. Bursa'nýn Nilüfer ilçesindeki Misi'de bulunan "Ýpek Evi" "Gülcemal" dizisinin çekimlerine ev sahipliði yapýyor. Ancak dizinin ilerleyen bölümleri Ýstanbul'da çekilecek.

6 Nisan reyting sonuçlarý: Camdaki Kýz, Yüz Yýllýk Mucize, Gülcemal reyting sýralamasý