Kýzýlcýk Þerbeti dizisi yayýndan kaldýrýlacak mý? Her bölümü büyük tepki çekiyor!
ABONE OL

Show Tv'nin yeni dizisi Kýzýlcýk Þerbeti'nin ekrana gelen son bölümünde baþörtü sahnesi büyük tepki çekti. Her bölümü ayrý tepki çeken dizide 2 farklý kültürde ailenin bir evlilik vesilesiyle bir araya gelmesiyle geliþen olaylar ekrana yansýtýlýyor. Dizide inanç konularýna deðinilmesi sonrasý Kýzýlcýk Þerbeti'nin akýbeti merak konusu oldu. Peki Kýzýlcýk Þerbeti dizisi yayýndan kaldýrýlacak mý? Ýþte detaylar

Ekranlara hýzlý bir giriþ yaparak dikkatleri kýsa sürede üzerine çekmeyi baþaran Kýzýlcýk Þerbeti dizisi yeni bölüm ekranlara yine damgasýný vurmayý baþardý. Dizide farklý kültür ve inançta yaþayan iki ailenin birleþmesiyle ortaya çýkan çatýþmalar konu alýnýyor.

Show TV ekranlarýnýn çiçeði burnunda dizisi Kýzýlcýk Þerbeti'nde senaryodaki diyaloglar ve inanç konusunda hassas noktalara deðinilmesi üzerine diziye gelen tepkiler arttý. Her bölümüyle dikkatleri üzerine çeken Kýzýlcýk Þerbeti dizisi için verilecek karar ise merak konusu oldu.

KIZILCIK ÞERBETÝ DÝZÝSÝ YAYINDAN KALDIRILACAK MI?

Ýlk bölümüyle eleþtiri oklarýnýn hedefinde olan Kýzýlcýk Þerbeti için herkesin merak ettiði detay ortaya çýktý.

Doðukan Güngör, Sýla Türkoðlu, Evrim Alasya, Settar Tanrýöðen, Sibel Taþçýoðlu, Müjde Uzman ve Barýþ Kýlýç gibi önemli isimlerin baþrol oynadýðý Kýzýlcýk Þerbeti dizisinde baþörtü sahnesi tepki çekmiþti.

Ekran baþýndaki izleyiciler Kýzýlcýk Þerbeti dizisinin yayýndan kaldýrýlmasý için çok sayýda paylaþýmda bulunarak tepkilerini dile getirmiþti.

Birbirlerinden farklý kültürlerde büyüyen Doða ve Fatih'in evlenmesi ile yaþanan olaylarýn konu edinildiði Kýzýlcýk Þerbeti dizisi için final yapacaðý iddiasý gündeme geldi.

Ýddialaya göre reytinglerinin yükselmemesi ve tepkilerin devamýnýn gelmesi durumunda kanal yönetimi diziyi yayýndan kaldýrýlacak.

Kýzýlcýk Þerbeti Cuma akþamý saat 20.00'da Show TV'de izleyicin karþýsýna geçecek.