İstanbullu Gelin'de konakta yeni bir dönem başlıyor!
ABONE OL

İstanbullu Gelin' in  71. son bölümü izleyicisiyle buluşuyor. Sevilen dizinin henüz yayınlanmayan 72. bölüm fragmanı izleyici tarafından merak konusu oldu. Dizinin son bölümün de yaşanan gelişmeler haberimizde...

Milyonların hayranlıkla izledikleri İstanbullu gelin'in son bölümün de yaşanan gelişmeler de Fikret  ozan'ın gerçek yüzünü  ipek 'e göstermek ister fakat ipek yaşanan olaylara dayanamayıp evi terk eder. İstanbullu gelin de artık hiç birşey eskisi gibi olmaz. Ve artık dizi de yeni bir dönem başlayacaktır. 72. Bölüm fragmanı yayında mı? Detaylar haberimizde.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

İSTANBULLU GELİN 71.BÖLÜM ÖZETİ

Boran Konağı’nda yeni bir dönem başlıyor

Esma’nın hastalığı ve İpek’in gidişi sonrası konakta yeni bir dönemin başladığı hissedilmektedir. Fikret, Adem’le aldıkları karar nedeniyle kendisini güçlü hissetmektedir, pes etmeyecektir. Adem ile Güneş’in ilişkisinin ciddileşme adımları attığını fark eden Dilara gittikçe yalnızlaşmaktadır.

Süreyya’nın konaktaki hakimiyeti durumların getirisi olarak artarken, Esma’nın kırılması ise konağın içerisinde soğuk rüzgarlar esmesine neden olur. Faruk, Fikret’in tekrar Adem ile yakınlaşıp iş yapacağını öğrenince önemli bir karar aşamasına gelir.

İSTANBULLU GELİN 70.SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

İpek, Fikret tartışması konakta da yankı buluyor. Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır. Süreyya ve Faruk’un toparlama adımları ise İpek’in alacağı kararı etkilemez. Adem ise Dilara’nın erken doğum tehlikesi nedeniyle Bursa da yaşamak için harekete geçer.

Adem’in, Güneş’le bu bilgiyi paylaşmaması Güneş’in kafasındaki sorulara cevap aramasına sebep olur. Esma’nın hastalığının etkileri konakta bazı olaylar yaratır ve Süreyya acil bir karar alır. Fikret’in kendisini iyice yalnız hissetmesi yeni bir başlangıca işaret etmektedir.