İstanbullu Gelin'de Esma evleniyor
ABONE OL

İstanbullu Gelin 67.son bölümü ile yine reyting sıralamalarında ilk sıradaki yerini aldı. Büyük ilgiyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin son bölümünde bu hafta Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söylemişti. Gerilimin bir an olsun eksik olmadığı dizi İstanbullu Gelin'de geçtiğimiz cuma ekrana geldi. İstanbullu Gelin dizisinde önce ayrılma kararı alan sonra tekrar barışıp evlilik kararı alan Esma ile Garip evleniyor.

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

İSTANBULLU GELİN 67.BÖLÜM ÖZETİ

İstanbullu Gelin 67.bölümünde bu hafta; Esma, ailesine Garip ile ayrılma kararı aldıklarını söyler. Herkeste şaşkınlık yaratan bu kararın sebebine ise Nurgül ulaşır ve Süreyya’ya Esma’nın hasta olduğunu söyler. Adem, hastalığın yarattığı öfke ile Güneş’e haksızlık ettiğini düşündüğünden ona karşı bir adım atar. Dilara’nın şüpheleri iyice artmıştır ve Senem bildiği gerçeği saklasa da huzursuzdur. Bu sırada Garip ise kendisi için bir seçim yapmıştır. Nurgül ve Süreyya için karar verme zamanı gelmiştir.

İSTANBULLU GELİN 66.BÖLÜM ÖZETİ

Esma Sultan Hastalığı İle Yüzleşiyor

İstanbullu Gelin 66.son bölümünde Garip düğün için heyecanlanırken, Esma hastalığını öğrenmenin şokuyla sarsılır. Emir’in ortadan kaybolması Faruk’un büyük öfkesine neden olur. Fikret, Adem için endişelenmekte, ona ulaşmaya çalışmaktadır. Dilara’dan aldığı bilgi ile Güneş’ten şüphelenen Senem’in içi içini yer, duruma el atar. Süreyya son günlerdeki gerilimli havanın dağılması için Faruk’a sürpriz yapmaya karar verir ancak onu da başka bir sürpriz beklemektedir.