Kayıtdışı dizisinde Nejat kurtarılamıyor
ABONE OL

23 Ekim Pazartesi akşamı yayına giren Kayıtdışı 6. son bölümünde beklenmedik olaylar yaşandı. Kayıtdışı'nda bu hafta Orhan, Ali Kemal ve Zeynep’i kaçırır. Onları götürdüğü eve kurduğu tuzaklar ölüm saçmaktadır ve ikilinin oradan çıkması hiç de kolay olmayacaktır. Ekip(Çavuş-Arda-İdil), Ali Kemal’e ulaşamayınca, onları aramaya koyulur. Melek, Ekrem’e karşı düzenlediği operasyonda büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Bu başarısız operasyon sonrası, üstlerinden gelen kararlar onu daha da köşeye sıkıştıracaktır.


KAYITDIŞI SON BÖLÜM İZLE - FOX

Işıtmak kendi kimliğiyle bir dizide yer alan ilk YouTuber olacak!

“Kayıtdışı” dizisinin 6. bölümünde kendi kimliğiyle ekrana gelecek olan 21 yaşındaki Işıtmak, başarısına başarı katmaya devam ediyor. Milyonlarca takipçisiyle bilinen Youtube fenomeni, dizide Bahar Şahin, İpek Filiz Yazıcı ve Batuhan Yelekoğlu’nun arkadaşları rolünde FOX izleyicisinin karşısına çıkacak.



Senaryosunu Şahin Altuğ ve Caner Güler’in kaleme aldığı, yapımcılığını Red Arrow Entertainment bünyesindeki Karga Seven Pictures’ın, proje tasarımı ile kreatif yönetmenliğini ise Cevdet Mercan’ın üstlendiği dizinin altıncı bölümü için şimdiden nefesler tutuldu.

 #Kayıtdışı bu akşam 20.00’de FOX’ta!

KAYITDIŞI 7. BÖLÜM FRAGMANI

Kayıtdışı 7. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman videosu resmi internet sayfasında yayına alınması ile birlikte haberimizdeki yerini alacaktır.

KAYITDIŞI 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kayıtdışı dizisinde bu hafta Kendi isteği dışında akıl hastanesinden çıkarılan Orhan, Ali Kemal ve Zeynep’i kaçırır. Onları götürdüğü eve kurduğu tuzaklar ölüm saçmaktadır ve ikilinin oradan çıkması hiç de kolay olmayacaktır. Ekip(Çavuş-Arda-İdil), Ali Kemal’e ulaşamayınca, onları aramaya koyulur. Melek, Ekrem’e karşı düzenlediği operasyonda büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Bu başarısız operasyon sonrası, üstlerinden gelen kararlar onu daha da köşeye sıkıştıracaktır. İlaç ve silahların sevkiyatını başarılı bir şekilde tamamlamış Ekrem’in keyfi yerindedir ama bu keyif, Zeynep’in kaçırıldığı haberiyle yerini tekrardan sıkıntıya bırakır. Ekrem, Zeynep ve Ali Kemal’i bulması için, Adnan’ı görevlendirir. Adnan, onları bulmak için, Orhan’ın hazırladığı tuzaklı evlere girip çıkmak zorunda kalacaktır. Cafer ve arkadaşları tarafından öldüresiye dövülen Nejat ise, bütün bunlar olurken, hastanede yaşam savaşı vermektedir...

KAYITDIŞI 6. BÖLÜM FRAGMANI



KAYITDIŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Fikriye’nin dolduruşlarıyla ayaklanan mahalleli Deniz’i mahalleden kovmak isterken, olaylar kontrolden çıkar. Mirat mahalleliye karşı Deniz’e sahip çıkar. Diyar işin bu noktaya geleceğini tahmin edememiştir. Denizler için üzülmekle beraber, kendi huzuru ve güvenliği için sessiz kalır, diğer yandan da Mirat’ın bu fitneden kendi payı olduğunu öğrenmesinden korkar. Cemile olup bitenlere çok üzülürken, Fikriye, sebep olduğu onca olaya rağmen hala söylediklerinin arkasındadır. Hülya Deniz’in düştüğü durumu bahane ederek, Ece’yi elinden alma girişiminde bulunur. Alihan’ı kaybetmekten korkan Şebnem, planlamadığı bir yalan söyler. Deniz kendinden ziyade çocuklarının emniyeti için, Mirat’ı üzecek bir karar verir ve uygular.