Kendi Düþen Aðlamaz dizisi 10. bölüm full izle Youtube! Kendi Düþen Aðlamaz 10. Bölüm izle!
ABONE OL

Kendi Düþen Aðlamaz 10. Bölümüyle TRT1'de ekrana geldi. Baþrollerinde Hakan Yýlmaz, Hivda Zizan Alp ve Serhan Onat'ýn yer aldýðý Kendi Düþen Aðlamaz dizisinin 10. bölümünde Alize'nin tesadüfen öðrendiði o gerçek, Serkan'la aralarýnda aþýlmaz daðlar mý yaratacak yoksa onlarý birbirlerine daha da yakýnlaþtýracak mýdýr? Ýþte kaçýranlar için Kendi Düþen Aðlamaz 10. Bölüm izleme baðlantýsý

KENDÝ DÜÞEN AÐLAMAZ 10.BÖLÜM ÝZLE

Yapýmcýlýðýný NGM Yapým'ýn üstlendiði, yönetmen koltuðunda Emre Kabakuþak ve Ýnci Balabanoðlu'nun oturduðu, Ayþegül Çiçekoðlu'nun ayný adlý kitabýndan uyarlanan senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kýygý'nýn yazdýðý "Kendi Düþen Aðlamaz" dizisi her perþembe TRT1'de...

KENDÝ DÜÞEN AÐLAMAZ 10.BÖLÜM ÖZET

Kendi Düþen Aðlamaz 10. Bölümde Alize, Bahar'ýn hamlesini, kendine yakýþýr bir þekilde savuþturur. Ona, istediði hazzý yaþatmamaya kararlýdýr. Ancak bu, Serkan'ýn burnundan getirmeyeceði anlamýna gelmez.

Serkan da hatasýnýn farkýndadýr ve Nurettin'in de yardýmýyla Alize'nin kalbine giden yolu bulmaya çalýþýr. Serkan, Alize'nin gönlünü almak için kamp organize ederken, Alize de Serkan'a bir ders vermek için kýzlarla taktik çalýþmaktadýr.

Nihayet, gençler, Bahattin'in muhteþem organizatörlüðünde kampa gittiklerinde, kendilerini neyin beklediðinden haberleri yoktur.

Alize ve Serkan, kampta bir maceraya atýlmýþken, Nurettinler de Kadirlerin evinde bir maceraya atýlmýþ, bir gece onlar da kalmak zorunda kalmýþlardýr. Nurettin'in Hayri ile olan sýnavý, bitmeyecektir.

Alize ve Serkan, çýktýklarý kampta birbirlerini yeniden tanýrken Alize, Tuðçe ile birlikte Serkan'a ders vermek için yaptýðý planýný iþletmeye baþlar. Fakat bu plana yine Bahattin yanlýþlýkla dahil olduðunda iþler tamamen sarpa sarar.

Serkan yine Alize'nin kurtarýcýsý olabilecek midir? Ýnatçý aþýklarýnýz, kamptan döndüklerinde, birbirlerine daha da yakýnlaþmýþlardýr. Ancak Alize'nin tesadüfen öðrendiði o gerçek, Serkan'la aralarýnda aþýlmaz daðlar mý yaratacak yoksa onlarý birbirlerine daha da yakýnlaþtýracak mýdýr?

Kendi Düþen Aðlamaz dizisinin oyuncularý arasýnda; Hakan Yýlmaz, Hivda Zizan Alp, Serhan Onat yer alýyor.