Kýzýlcýk Þerbeti 1. bölüm izle! Kýzýlcýk Þerbeti dizisi ilk bölüm full izle!
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti 1. bölüm izleyici karþýsýna çýktý. Yayýnlandýðý andan itibaren çok ses getirecek olan dizinin baþrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu ve Doðukan Güngör gibi isimler yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti dizisinin ilk bölüm full izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti 1. bölüm izle tek parça!

KIZILCIK ÞERBETÝ 1. BÖLÜM ÝZLE!

Baþrollerinde Barýþ Kýlýç, Evrim Alasya, Settar Tanrýöðen, Sýla Türkoðlu, Sibel Taþçýoðlu, Doðukan Güngör ve Müjde Uzman'ýn yer aldýðý dizi "Kýzýlcýk Þerbeti" Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de izleyiciyle buluþuyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ DÝZÝSÝNÝN KONUSU NE?

Senaryosunu Melis Civelek'in, yönetmenliðini Ketche'nin üstlendiði dizide; Ýyi eðitimli, realist ve modern bir kadýn olan Kývýlcým (Evrim Alasya), eþinden boþandýktan sonra dimdik ayakta kalmýþ, iki kýzýný da inandýðý deðerler doðrultusunda yetiþtirmiþtir.

Küçük kýzý Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kýzý Doða (Sýla Türkoðlu) ise üniversitede diþ hekimliði okumaktadýr.

Kývýlcým'ýn tek isteði çocuklarýnýn ileride baþarýlý ve mutlu olmalarýný görmektir. Doða'nýn daha üniversiteye girdiði ilk yýl erkek arkadaþýyla evlenmesiyle büyük bir hayal kýrýklýðý yaþayan Kývýlcým, hayatýnýn þokunu kýzýnýn kocasýnýn ailesiyle tanýþmasýnda yaþar.

Doða'nýn kocasý Fatih'in (Doðukan Güngör) ailesi oldukça muhafazakar bir ailedir. Kýzýnýn hayata bu kadar farklý bakan bir aileyle yapamayacaðýný düþünür. Doða ise aþklarýnýn her türlü farklýlýðýn üstesinden geleceðine inanmaktadýr.

KIZILCIK ÞERBETÝ OYUNCULARI KÝMLERDÝR?

Show TV'nin yeni dizisi Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.