Kýzýlcýk Þerbeti 17. son bölüm izle tek parça! Kýzýlcýk Þerbeti 17. bölüm full izle!
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti dizisi 17. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Kýzýlcýk Þerbeti 17. bölümde Nursema'nýn imam nikahýnýn iptal edilmesi için Doða'ya yardým eden Alev, hiç beklemediði bir anda bu konuyla ilgili Abdullah'la karþý karþýya geldiðinde olay farklý bir boyuta taþýnacaktýr. Kýzýlcýk Þerbeti son bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti 17. bölüm izle full hd tek parça!

KIZILCIK ÞERBETÝ 17. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA!

Kýzýlcýk Þerbeti her cuma saat 20.00'da Show Tv'de...

KIZILCIK ÞERBETÝ 18. BÖLÜM 1. FRAGMAN | "BENÝMLE EVLENÝR MÝSÝN?"

KIZILCIK ÞERBETÝ 17. BÖLÜM ÖZETÝ

Kýzýlcýk Þerbeti 17. bölümde Nursema'ya ailesinin zoruyla imam nikahý kýyýlmasý Umut'u darma duman etmiþtir. Onu sakinleþtirmek her ne kadar Alev'e düþse de, o da özellikle Abdullah'ýn bu iþe onay vermesinden dolayý çok büyük hayal kýrýklýðýna uðramýþtýr.

Abdullah Ünal'ýn evinde büyük sorunlar yaþanýrken güzel bir haber eve neþe katacaktýr. Nilay yýllardýr umut ettiði hayaline kavuþmuþtur, hamiledir.

Fatih'in, Nursema'ya gönülsüz kýyýlan nikahý normalleþtirmesi Doða ve Fatih cephesinde yeni bir gerilim yaratmýþtýr. Evde bu konuda ses yükselten ve Nursema'nýn yanýnda duran tek kiþi Doða'dýr.

Doða bununla da yetinmeyip imam nikahýnýn iptal edilmesi için harekete geçecektir.

Kývýlcým ve Ömer'in birlikte olduðunu öðrenen Kayhan'ýn gösterdiði tepki Ömer tarafýndan hemen bertaraf edilir.

Nursema'nýn imam nikahýnýn iptal edilmesi için Doða'ya yardým eden Alev, hiç beklemediði bir anda bu konuyla ilgili Abdullah'la karþý karþýya geldiðinde olay farklý bir boyuta taþýnacaktýr.

Show TV'nin yeni dizisi Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.