Kýzýlcýk Þerbeti 18 bölüm izle full hd tek parça! Kýzýlcýk Þerbeti 18. Bölüm full izle!
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti dizisi 18. bölümüyle izleyicisiyle buluþtu. Dizinin yeni bölümünde Nursema'dan umudunu kesen Umut, onun resmi nikahýný öðrenince iyice çýldýracak, bir delilik yapmasýný Alev önler. Nursema ise gönülsüz kýyýlan nikah ve zorla evlendirilmesi sonucu camdan aþaðý atlar. Nursema ölecek mi? Baþrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu ve Doðukan Güngör'ün yer aldýðý Kýzýlcýk Þerbeti dizisinin 18. bölümünü full izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti 18 bölüm izle full hd tek parça!

KIZILCIK ÞERBETÝ 18 BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA!

Kýzýlcýk Þerbeti, her hafta Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de izleyiciyle buluþuyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ 19. BÖLÜM 1. FRAGMAN | "BEN SÝZÝ SEVÝYORUM ALEV HANIM!"

Show TV'nin yeni dizisi Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ 18. BÖLÜMÜNDE NELER YAÞANDI?

Kýzýlcýk Þerbeti'nin 18. bölümünde Nursema'nýn imam nikahýnýn sonlandýrýlmasý için yapýlanlarý öðrenen Abdullah, Alev'le yüzleþtikten sonra Nursema ve Ýbrahim'in resmi nikah iþlemlerini hýzlandýrmak için harekete geçecektir.

Kývýlcým ve Ömer birlikteliði konusunda büyük tepki gösteren Doða'nýn annesine karþý bir türlü yumuþamamasý sonucunda Ömer devreye girecek, ancak onun konuþmasý da Doða'nýn fikir deðiþtirmesi için yeterli olmayacaktýr. Kývýlcým'ýn okulda yaþayacaðý bir olay Doða'yý kendisine getirecek, annesinin ölümle burun buruna gelmesi sonucu yaptýðý yanlýþtan dönecektir.

Çocuk odasýnýn duvar kaðýtlarý yüzünden yaþanýlan tartýþma konusunda kendini affettirmek isteyen Pembe'nin bu konudaki giriþimi yine bir sonuç vermeyecektir.

Nilay iþsiz abisine iþ bulmak için çabalayacak, sonuçta Ýhsan, Abdullah'ýn þoförü olacaktýr.

Ömer'in evlilik konusunu yavaþtan alýyor hissine kapýlan Kývýlcým, Ömer'in yapacaðý hoþ bir sürpriz ile çok mutlu olacaktýr.

Nursema'dan umudunu kesen Umut, onun resmi nikahýný öðrenince iyice çýldýracak, bir delilik yapmasýný Alev önleyecektir.

Ve Nursema'ya resmi nikah kýyýlacak ancak bu nikahta keramet olmayacaðý ilk geceden belli olacaktýr.