Kýzýlcýk Þerbeti 19. Bölüm izle tek parça! Kýzýlcýk Þerbeti 19. Bölüm full izle!
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti dizisi 19. bölümüyle izleyicisiyle buluþtu. Yayýnlandýðý ilk bölümden itibaren çok ses getiren dizinin baþrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu ve Doðukan Güngör gibi isimler yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti 19. Bölümde Nursema hastanede kendine gelecek ve öðreneceði büyük sýr onu þoke edecektir. Öte yandan Abdullah bey, Alev'e duyduðu sevgiyi itiraf eder. Peki þimdi ne olacak? Kýzýlcýk Þerbeti dizisinin son bölümünü full izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti 19. bölüm izle tek parça!

KIZILCIK ÞERBETÝ 19. BÖLÜM ÝZLE!

Kýzýlcýk Þerbeti, her hafta Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de izleyiciyle buluþuyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ 20. BÖLÜM 1. FRAGMAN | "TEK YAPMAK ÝSTEDÝÐÝM; BANA BUNU YAPANLARDAN HESAP SORMAK!"

Show TV'de ekrana gelen Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ 19. BÖLÜM ÖZETÝ

Show Tv'de ekrana gelen Kýzýlcýk Þerbeti 19. Bölümde; Nursema düþme sonrasý aðýr yaralanmýþtýr. Ýbrahim ve ailesi panik halde onu bir hastaneye götürürler ve Nursema iyileþmeden ailesine haber vermemeye karar verirler. Abdullah Ünal'ýn tepkisinden korkmaktadýrlar.

Nursema'nýn evlenmesinden dolayý daðýlan Umut'u teselli etme görevini her zamanki gibi Alev üstlense de onun da kendi aþk hayatý çok yolunda gitmemektedir.

Ömer ve Kývýlcým birlikteliklerini doyasýya yaþamaktadýrlar. Doða ile arasýnýn düzelmesi de Kývýlcým için ayrý bir mutluluk kaynaðýdýr.

Nilay kapandýktan sonra yeni dünyasýný iyice deðiþtirme yoluna girecek, bu konuda en büyük desteði de Pembe'den görecektir.

Nursema hastanede kendine gelecek ve öðreneceði büyük sýr onu þoke edecektir.

KIZILCIK ÞERBETÝ'NÝN KONUSU

Ýyi eðitimli, realist ve modern bir kadýn olan Kývýlcým (Evrim Alasya), eþinden boþandýktan sonra dimdik ayakta kalmýþ, iki kýzýný da inandýðý deðerler doðrultusunda yetiþtirmiþtir. Küçük kýzý Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kýzý Doða (Sýla Türkoðlu) ise üniversitede diþ hekimliði okumaktadýr. Kývýlcým'ýn tek isteði çocuklarýnýn ileride baþarýlý ve mutlu olmalarýný görmektir. Doða'nýn daha üniversiteye girdiði ilk yýl erkek arkadaþýyla evlenmesiyle büyük bir hayal kýrýklýðý yaþayan Kývýlcým, hayatýnýn þokunu kýzýnýn kocasýnýn ailesiyle tanýþmasýnda yaþar. Doða'nýn kocasý Fatih'in (Doðukan Güngör) ailesi muhafazakar bir ailedir. Kýzýnýn hayata bu kadar farklý bakan bir aileyle yapamayacaðýný düþünür. Doða ise aþklarýnýn her türlü farklýlýðýn üstesinden geleceðine inanmaktadýr. Kýzýlcýk Þerbeti; doðrularý ayný, yöntemleri farklý olan iki uç aile arasýnda kalan bir aþk hikayesidir.