Kýzýlcýk Þerbeti 22. Bölüm full izle son bölüm! Kýzýlcýk Þerbeti 22. Bölüm izle tek parça!
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti 22 bölümü ile Show TV ekranlarýna geldi. Kýzýlcýk Þerbeti; Doðrularý ayný, yöntemleri farklý olan iki uç aile arasýnda kalan bir aþk hikayesidir. Kýzýlcýk Þerbeti dizisinin 22. bölümünde Doða'nýn "Sen arkamdan iþ çevirdin, ben de buna izin vermiyorum" sözleri dikkat çekiyor. Abdullah'ýn Alev'e verdiði hediye'yi Pembe görür. Pembe bu iþin peþini býrakacak mý? Kýzýlcýk Þerbeti 22. bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti son bölüm full izle!

KIZILCIK ÞERBETÝ 22. BÖLÜM ÝZLE!

Kýzýlcýk Þerbeti, her hafta Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de izleyiciyle buluþuyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ 23. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kýzýlcýk Þerbeti'nin yeni bölümünde Ömer'in gözaltýna alýnmasýyla iki aile arasýndaki gerilimin yükseldiði ortaya çýktý. Merak uyandýran tanýtýmda Kývýlcým'ýn gözyaþlarýna boðularak Fatma'ya "bitti" demesi dikkat çekti.

Umut'un Nursema'ya mektup yazmasý, Sönmez'in Alev'e saati kimin hediye ettiðini sormasý ve Kayhan'ýn; Metehan'ýn Ömer'in oðlu olmadýðýný öðrenmesi gibi merak uyandýran sahnelerin ekrana geldiði tanýtým heyecanýn dozunu arttýrdý.

Show TV'de ekrana gelen Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ 22. BÖLÜM ÖZETÝ

Kýzýlcýk Þerbeti 22. Bölümde Abdullah ile Doða'nýn samimi ve anlamlý bir konuþma yaptýðý sahnede Abdullah, Doða'ya Nursema'ya olan desteðinden dolayý teþekkür ederken hediye veriyor.

Doða'yý mutlu eden bu jest ikilinin birbirini anlamasýný saðlarken, bölümde olacaklar büyük bir merakla bekleniyor.

Nursema'nýn koþulunu kabul ederek onu eve dönmeye ikna eden Abdullah, Nursema'nýn kararýndan vazgeçmesiyle bir nebze rahatlasa da Alev'e olan duygularýný kýzýyla açýkça konuþmak zorunda kaldýðý için çok rahatsýzdýr.

Fatih'in karýsýna sürpriz yaparak ona bir araba almak istemesi baþta çiftin iliþkilerine çok olumlu yansýsa da zaman içinde onlarý çok büyük bir felaketin eþiðine getirecektir. Kendini çok akýllý sanan Nilay, dolandýrýcýlarýn tuzaðýna düþecektir.

Sönmez ve Mustafa'nýn ortak olduðu lokantanýn açýlýþý iki aileyi bir kez daha bir araya getirecektir. Çimen'in bilgisayarýnda gördüðü uygunsuz görüntülerle ilgili harekete geçen Kývýlcým, Metehan ve Çimen'e bir zarar gelmeden konuyu halletmek istese de sonuçta bambaþka bir problemin içine düþecektir. Ömer kendini yakarak oðlunu kurtarmak için harekete geçmesi Kývýlcým'ýn elini baðlayacaktýr.