Kýzýlcýk Þerbeti 23. bölüm izle tek parça! Kýzýlcýk Þerbeti 23. son bölüm full izle!
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti 23. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Yayýnlandýðý ilk bölümden itibaren çok ses getiren dizinin baþrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu ve Doðukan Güngör gibi isimler yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti 23. Bölümde Ömer'in baþýna gelenlerden herkes Kývýlcým'ý sorumlu tutar. Doða ise annesine verdiði destek nedeniyle Fatihle ters düþecektir. Kýzýlcýk Þerbeti dizisinin 23. bölümünü full izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti 23. bölüm izle tek parça!

KIZILCIK ÞERBETÝ 23. BÖLÜM ÝZLE!

Show TV'nin yeni dizisi Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ 23. BÖLÜM FULL ÝZLE YOUTUBE!

KIZILCIK ÞERBETÝ 24. BÖLÜM FRAGMANI | "HAYATIMIN O KARANLIK DÖNEMÝ SONA ERDÝ..."

KIZILCIK ÞERBETÝ'NÝN 23. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kýzýlcýk Þerbeti'nin 23. bölümünde Ömer'in baþýna gelenlerden herkes Kývýlcým'ý sorumlu tutacak, Kývýlcým bir türlü kendini anlatamayacaktýr. Kývýlcým en büyük desteði Doða'dan görecek ancak Doða annesine verdiði destek nedeniyle kocasýyla ters düþecektir.

Umut, boþanmadan kendisiyle görüþmeyi kabul etmeyen Nursema'yla iletiþime geçmek için yaratýcý çözümler üretecek, bu ayrý dönemi biraz daha az sancýlý atlatmak için çabalayacaktýr.

Abdullah'ýn, Alev'e teþekkür hediyesi olarak aldýðý saat Sönmez ile Alev arasýnda yeni bir soruna neden olurken sorunu öðrenen Abdullah kýsa bir sürede olayý çözümleyerek Alev'in rahat bir nefes almasýný saðlayacaktýr.

Sahtekarlarýn aðýna düþen Nilay gittikçe dibe çekilmekte ve hayatýnýn hatasýný yapmak üzeredir.

Oðlu Metehan'ý kurtarmak için suçu üzerine alan Ömer, gerçeðin ortaya çýkmasý ile kýsa sürede aklansa da Kývýlcým'a olan kýrgýnlýðý kolay kolay geçmeyecektir.

RTÜK'ÜN 'YAYIN DURDURMA CEZASI' BOZULDU

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Show TV'de yayýnlanan "Kýzýlcýk Þerbeti" isimli dizi hakkýnda inceleme baþlatmýþtý. Ekranlarýn reyting rekorlarý kýran dizisi Kýzýlcýk Þerbeti'nin gerdek sahnesinden dolayý RTÜK 5 hafta durdurma ve 1,5 milyon TL ceza vermiþti.

Ankara Bölge Ýdare Mahkemesi, RTÜK'ün beþ kez yayýn durdurma kararýný bozdu. Kýzýlcýk Þerbeti dizisi cuma günü yeniden seyirciyle buluþuyor.