Kýzýlcýk Þerbeti 28. bölümde neler olacak? Kýzýlcýk Þerbeti 28. bölüm fragmaný
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti 28. bölüm fragmaný yayýnlandý. Cuma akþamý Show Tv'de ekrana gelen dizinin yeni bölümünde Fatih'i Aylin'in evinde yakalayan Abdullah, oðlunu hesaba çeker. Abdullah bey, "Doða bu olanlarý öðrenirse hayatta seni affetmez!" diyerek Fatih'i sert bir dille uyarýr. Doða, Fatih ile yüzleþecek mi? Ýþte Kýzýlcýk Þerbeti 28. bölüm fragmaný

KIZILCIK ÞERBETÝ 28. BÖLÜM 1. FRAGMAN | "DOÐA BU OLANLARI ÖÐRENÝRSE HAYATTA SENÝ AFFETMEZ!"

KIZILCIK ÞERBETÝ 28. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Baþrollerinde Barýþ Kýlýç, Evrim Alasya, Settar Tanrýöðen, Sýla Türkoðlu, Sibel Taþçýoðlu, Doðukan Güngör ve Müjde Uzman'ýn yer aldýðý Kýzýlcýk Þerbeti 28. bölümüyle 2 Haziran Cuma akþamý Show Tv'de.

Show Tv'de ekrana gelen Kýzýlcýk Þerbeti, heyecan dolu bölümüyle izleyicileri ekran baþýna kilitlemeye hazýrlanýyor.

Kýzýlcýk Þerbeti 28. bölümde Umut ve Nursema evlilik heyecanýyla sonunda muradýna erer. Alev ise Abdullah Bey ile tiyatroya giderek aralarýndaki münasebeti artýrýr.

Öte yandan Fatih'i Aylin'in evinde yakalayan Abdullah, oðlunu hesaba çeker. Abdullah bey, "Doða bu olanlarý öðrenirse hayatta seni affetmez!" diyerek Fatih'i sert bir dille uyarýr. Doða, Fatih ile yüzleþecek mi?

KIZILCIK ÞERBETÝ'NÝN 27. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ömer, Kayhan'a fýrsat vermeden ondan önce davranýp Metehan'ýn oðlu olmadýðý sýrrýný afiþe etmek zorunda kalmýþtýr. Bu gerçek Metehan'ý özellikle aldatýldým duygusuyla mutsuz ederken, herkes için de büyük bir sürpriz olmuþtur. Ömer oðluyla arasýný düzeltmeye çalýþýrken, Kayhan Metehan'ý kendi tarafýna çekmek derdindedir.

Nursema ve Umut izinli olarak ilk kez buluþurlarsa da tesadüf ayný mekanda olan eski kayýnpederin varlýðýyla rahatsýz olurlar.

Nilay'ýn marangozu onu dolandýrarak kaçmýþ ve Nilay'a bir papaðan býrakmýþtýr. Nilay papaðaný eve gizlice sokup odasýnda barýndýrmaya çalýþsa da kýsa sürede tüm ev halký varlýðýndan haberdar olacak ve aile içi ufak atýþmalar yaþanacaktýr.

Doða'ya yardým etmek için Aylin'le yakýnlaþmaya çalýþan Alev, bu iþin çokta kolay olmadýðýný kýsa sürede anlayacaktýr.

Aylin türlü oyunlarla Fatih'i sýkýþtýrýp, kendinden kopmamasýna çabalarken çok büyük bir engelle karþýlaþacaktýr.

Senaryosunu Melis Civelek'in yazdýðý, yönetmenliðini Ketche'nin üstlendiði Kýzýlcýk Þerbeti her cuma saat 20.00'de Show TV'de.