Kýzýlcýk Þerbeti 29. bölüm sezon finali izle! Kýzýlcýk Þerbeti 29. Bölüm full izle!
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti dizisi 29. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Yayýnlandýðý ilk bölümden itibaren çok ses getiren dizinin sezon finalinde birbirinden büyük olaylar meydana geliyor. Baþrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu ve Doðukan Güngör gibi isimlerin yer aldýðý Kýzýlcýk Þerbeti 29. Bölümde Doða, teyzesinin de yardýmýyla Fatih'in kendisini aldattýðýný kanýtlar. Sýrada bunu herkesin içinde ortaya çýkarmak olacaktýr. Kýzýlcýk Þerbeti 29. bölüm izle full, tek parça!

KIZILCIK ÞERBETÝ 29. BÖLÜM ÝZLE!

Kýzýlcýk Þerbeti, heyecanla beklenen sezon finali bölümüyle Cuma akþamý 20.00'de Show TV'de!

Doða'nýn tüm ailesinin önünde Fatih'e "Senden boþanýyorum!" demesi Kýzýlcýk Þerbeti son bölüme damga vurdu. Bu bomba gibi geliþmenin üzerine Kývýlcým ve Ömer'in trafik kazasý geçirmesi nefesleri kesiyor. Araçta bir ölü bir yaralýnýn olduðunun duyulmasý herkesi þoke ederken, sürprizlerle dolu soluksuz izlenecek bir sezon finali izleyicileri bekliyor...

KIZILCIK ÞERBETÝ 29. BÖLÜM ÖZETÝ

Show Tv'de ekrana gelen Kýzýlcýk Þerbeti 29. Bölümde; Alev ve kocasýný yakýn bir pozisyonda gören Pembe, her ne kadar bu durumdan çok rahatsýz olmuþsa da þimdilik Abdullah'ýn bahaneleriyle yetinmek zorunda kalýr.

Sonunda muratlarýna ererek evlenen Nursema ve Umut, hayatlarýnýn hiç de kolay olmayacaðýný, farklýlýklarýn onlarý üzeceðini ilk günlerden itibaren görmeye baþlarlar. Nursema'nýn ailesini yemeðe çaðýrdýðý gece her ikisi için de kabusa dönecektir.

Ömer, Kývýlcým'la birlikte yaþayacaklarý evi alarak ona sürpriz yapacak, ancak bununla da yetinmeyip daha büyük bir hamle ile Kývýlcým'ý tam kalbinden vuracaktýr.

Delil bularak boþanmayý kafasýna takmýþ olan Doða, beklediði haberi ona yardým eden Alev'den alýnca harekete geçecek ancak yapacaklarý her iki aile için de geri dönülmez sonuçlara yol açacaktýr.

Show TV'de ekrana gelen Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.