Kýzýlcýk Þerbeti 5. bölüm full izle! Kýzýlcýk Þerbeti 5. bölüm izle tek parça!
ABONE OL

Show Tv'nin yeni dizisi Kýzýlcýk Þerbeti 5 bölümü ile Show TV ekranlarýna geldi. Kýzýlcýk Þerbeti; Doðrularý ayný, yöntemleri farklý olan iki uç aile arasýnda kalan bir aþk hikayesidir. Kýzýlcýk Þerbeti dizisinin 5. bölümünde Doða'nýn kontrol amaçlý doktor ziyareti, iki aile arasýndaki görüþ farklýlýklarý nedeniyle yeni bir soruna neden olacaktýr. Ancak en kötü sürpriz Kývýlcým'ý beklemektedir. Kýzýlcýk Þerbeti 5. bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti 5. bölüm full izle!

KIZILCIK ÞERBETÝ 5. BÖLÜM ÝZLE!

Kýzýlcýk Þerbeti, her hafta Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de izleyiciyle buluþuyor.

Show TV'nin yeni dizisi Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAÞANDI?

Kýzýlcýk Þerbeti'nin 5. bölümünde Pembe, Alev'i suçlamýþ ancak hatalý olduðunu görmüþtür. Bu yanlýþ davranýþ her iki aile üzerinde geniþ etki yaratacak, Pembe kocasýndan yaptýðý hatayý nasýl saklayacaðýný bilemeyecektir.

Ancak Nilay'ýn organize etmesiyle Abdullah durumu öðrenecek ve karýsýyla ciddi anlamda gerilecektir.

Yolda bulduðu bir köpek yavrusunu eve getiren Doða, bu hareketinin ne gibi sonuçlar doðuracaðýný hiç hesap etmez.

Bu arada Doða'nýn babasý Kayhan boþ durmayacak, zengin dünürlerinden nasýl nemalacaðýnýn hesaplarýný yapacaktýr.

Ömer'in oðlu ile kendi kýzý arasýndaki soruna bir çözüm bulmak için harekete geçen Kývýlcým, her konuda olduðu gibi burada da en büyük desteði Ömer'den görecektir.

Sular tam durulmamýþken Doða'nýn kontrol amaçlý doktor ziyareti, iki aile arasýndaki görüþ farklýlýklarý nedeniyle yeni bir soruna neden olacaktýr.

Ancak en kötü sürpriz Kývýlcým'ý beklemektedir.