Kýzýlcýk Þerbeti 9. bölüm izle tek parça! Kýzýlcýk Þerbeti 9. bölüm full izle!
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti dizisi 9. bölümüyle izleyicisiyle buluþtu. Yayýnlandýðý ilk bölümden itibaren çok ses getiren dizinin baþrollerinde Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu ve Doðukan Güngör gibi isimler yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti 9. Bölümde Fatih eve geri döndüðünde Doða'nýn evi terk ediyor olduðunu görüp arkasýndan gider ve onu annesinin evinin önünde yakalayýp bu terk ediþten vazgeçmesini saðlar. Doða ve Fatih arasýnda neler yaþanacak? Kýzýlcýk Þerbeti dizisinin 9. bölümünü full izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti 9. bölüm izle tek parça!

KIZILCIK ÞERBETÝ 9. BÖLÜM ÝZLE!

Kýzýlcýk Þerbeti, her hafta Cuma günü saat 20.00'de Show TV'de izleyiciyle buluþuyor.

Show TV'nin yeni dizisi Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ 9. BÖLÜMÜNDE NELER YAÞANDI?

Kýzýlcýk Þerbeti'nin 9. bölümünde Doða'ya haksýz yere çýkýþtýðýný düþünüp, yaptýðýna piþman olan Fatih eve geri döndüðünde Doða'nýn evi terk ediyor olduðunu görüp arkasýndan gider ve onu annesinin evinin önünde yakalayýp bu terk ediþten vazgeçmesini saðlar.

Fatih'e doðum günü kutlamasý yapmak isteyen Doða, bunu kendi evlerinde yapamayacaðýný anlayýnca aklýna çok cazip bir fikir gelir. Alev de bu konuda kendisine yardým edecektir.

Fatih'in kimseye danýþmadan bir otel almasý Abdullah'ý çok sinirlendirir ancak artýk olan olmuþtur.

Parkta verdiði özel konserden sonra Umut'un, Nursema'ya bir sürprizi daha olacaktýr. Nursema'yý çok mutlu eden bu haber onun hat çalýþmalarýyla bir sergiye katýlabilecek olmasýdýr.

Fatih'in babasýyla ortak bir otel aldýðý haberi Doða'yý hiç mutlu etmez. Aynen bu haberi paylaþtýðý Kývýlcým'ý da çok germiþtir.

Doða'nýn, Fatih'in arkadaþ ortamýndan duyduðu rahatsýzlýk büyük sorunlara neden olurken, Kývýlcým yardým ettiði þiddet maðduru kadýnýn kocasý tarafýndan büyük risk altýndadýr.