Kýzýlcýk Þerbeti 25. Bölüm full izle kesintisiz! Kýzýlcýk Þerbeti son bölüm tek parça izle!
ABONE OL

Show Tv'nin sevilen dizisi Kýzýlcýk Þerbeti 25. bölümü ile Show TV ekranlarýna geldi. Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek ve Ceren Yalazoðlu Karakoç gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldýðý dizi cuma akþamlarý izleyici ile buluþuyor. Kýzýlcýk Þerbeti 25. bölümde Doða, Fatih ve Aylin'in konuþmasýna þahit olur. Aldatýldýðýný öðrenen Doða, þimdi ne yapacak? Kýzýlcýk Þerbeti 25. bölüm full kesintisiz izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kýzýlcýk Þerbeti son bölüm tek parça izle!

Kýzýlcýk Þerbeti yeni bölümüyle her Cuma 20.00'de Show TV'de!

KIZILCIK ÞERBETÝ 25. BÖLÜM FULL ÝZLE!

Show TV'de ekrana gelen Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda; Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.

KIZILCIK ÞERBETÝ 26. BÖLÜM 1. FRAGMAN | "ÝHANETÝ ASLA KABUL EDEMEM, BOÞANACAÐIM!"

KIZILCIK ÞERBETÝ 25. BÖLÜM ÖZETÝ

Fatih'in bir anlýk zaafýna yenilerek yaptýðý hata çok büyük olaylarýn habercisidir. Her ne kadar Fatih yaptýðýndan dolayý büyük piþmanlýk içindeyse de Aylin'in oyununa gelmekten kendini koruyamaz.

Kayhan'ýn þantajlarýný boyun eðmeyen Ömer, onu çevresinden uzaklaþtýrmanýn yolunu bulacaktýr.

Dolandýrýcýlara para bulmak için abisi Ýhsan ile bir oyun kurarak Pembe'yi kandýrmaya çalýþan Nilay'ýn oyunu açýða çýkacak, Pembe gelinini sahtekarlarýn elinden kurtaracaktýr.

Özel hayatý kadar iþ hayatýnda da sorunlar yaþayan Kývýlcým, Ömer'le arasýný düzeltmek için önce Abdullah ile konuþacak sonra Alev'den akýl alacak ve sevdiði adama büyük bir sürpriz yapacaktýr.

Boþandýðýný öðrenen Nursema, Umut ile buluþmayý kabul edecek, iki sevgili aylar sonra yeniden bir araya geleceklerdir. Abdullah ve Pembe bu birlikteliðe itiraz etmeseler de pek de sýcak bakmadýklarýný açýk açýk söyleyeceklerdir.

Fatih'ten vazgeçmeye hiç niyeti olmayan Aylin'in son hamlesi Fatih ve Doða'yý bir kez daha karþý karþýya getirirken, Doða kendini dönülmez bir yolun baþýnda bulacaktýr.