Show Tv yayýn akýþý Kýzýlcýk Þerbeti tekrar bölümü saatleri! Kýzýlcýk Þerbeti son bölüm tekrarý ne zaman?
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti'nin son bölümünü izleyemeyenler, dizinin son bölüm tekrarýnýn ne zaman yayýnlanacaðýný merak ediyor. Her hafta cuma günü Show Tv'de ekrana gelen dizinin baþrollerinde Barýþ Kýlýç, Evrim Alasya, Settar Tanrýöðen, Sýla Türkoðlu, Sibel Taþçýoðlu, Doðukan Güngör ve Müjde Uzman yer alýyor. Peki Kýzýlcýk Þerbeti son bölüm tekrarý ne zaman? Ýþte Show Tv yayýn akýþý Kýzýlcýk Þerbeti tekrar bölümü saatleri

KIZILCIK ÞERBETÝ SON BÖLÜM TEKRARI NE ZAMAN?

23 Ocak Pazartesi günü gece saat 00.15'te Show Tv'de Kýzýlcýk Þerbeti son bölüm tekrarý ekrana gelecek.

Senaryosunu Melis Civelek'in yazdýðý, yönetmenliðini Ketche'nin üstlendiði Kýzýlcýk Þerbeti her cuma saat 20.00'de Show TV'de.

KIZILCIK ÞERBETÝ SON BÖLÜMÜYLE CUMA AKÞAMINA DAMGA VURDU!

Show TV'nin, yapýmýný Gold Film'in, yapýmcýlýðýný Faruk Turgut'un üstlendiði, baþrollerinde Barýþ Kýlýç, Evrim Alasya, Settar Tanrýöðen, Sýla Türkoðlu, Sibel Taþçýoðlu, Doðukan Güngör ve Müjde Uzman'ýn yer aldýðý "Kýzýlcýk Þerbeti" dün akþam ekrana gelen bölümüyle yine büyük beðeni topladý. Dizi ABC1 20+'da 7.42 izlenme oraný 16.01 izlenme payý, AB'de 6.89 izlenme oraný 17.92 izlenme payý, Total'de 5.18 izlenme oraný 11.47 izlenme payý aldý.

DOÐA, FATÝH'TEN BOÞANMAYA KARAR VERDÝ!

Kýzýlcýk Þerbeti son bölümde Doða, Fatih'in eve dönmesi için yaptýðý konuþmalara raðmen boþanmak istediðini söyledi. Fatih ile aralarýndaki fikir ayrýlýklarýndan doðacak çocuklarýnýn etkilenmesini istemeyen Doða'nýn en büyük destekçisi annesi Kývýlcým oldu. Alev, Doða'dan Nursema'nýn evlenmeyeceðini öðrendi ve Umut'a haber verdi. Alev'in yardýmýyla Nursema ve Umut'un arasýndaki buzlar erimeye baþladý. Nursema, Umut'la iliþkisini bozan kiþinin de annesi olduðunu öðrendi.

Mustafa ve Nilay'ýn tekneyi satýn almak için tefeciden borç aldýðýný öðrenen Abdullah ilk kez çok sinirlendi. Abdullah'ýn, Mustafa ile yaptýðý konuþma baba ve oðulun arasýnýn açýlmasýna neden oldu. Kalbi kýrýlan Mustafa, babasý ve Fatih'in kendisi hakkýnda yaptýðý konuþmayý da duyduktan sonra aldýðý kararla evi terk etti.

Nilay'la Fatih'in otelinde kalmaya karar veren Mustafa, Kayhan'ýn engeliyle karþýlaþtý. Bölümde Doða'nýn; Nilay ve Mustafa'ya yardým eli uzatarak onlarý evinde aðýrlamasý dikkatleri çekti. Bölümün final sahnesinde ise Ömer, Kývýlcým'la bir araya geldi. Ömer, ölen kardeþi Bekir'in eþi Leman'la evlendirildiðini ve Metehan'ýn aslýnda babasý deðil amcasý olduðunu Kývýlcým'a itiraf etti. Ömer'in açýkladýðý büyük sýrrýnýn ardýndan yaþanacaklar þimdiden büyük merak konusu oldu.