Kýzýlcýk Þerbeti tekrarý ne zaman? Ýþte Show Tv yayýn akýþý Kýzýlcýk Þerbeti tekrar bölümü saatleri
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti'nin ekrana gelen son bölümünü izleyemeyenler, dizinin tekrarýnýn ne zaman yayýnlanacaðýný merak ediyor. Her hafta cuma günü Show Tv'de ekrana gelen dizinin baþrollerinde Barýþ Kýlýç, Evrim Alasya, Settar Tanrýöðen, Sýla Türkoðlu, Sibel Taþçýoðlu, Doðukan Güngör ve Müjde Uzman yer alýyor. Peki Kýzýlcýk Þerbeti tekrarý ne zaman? Ýþte Show Tv yayýn akýþý Kýzýlcýk Þerbeti tekrar bölümü saatleri

KIZILCIK ÞERBETÝ TEKRARI NE ZAMAN?

5 Þubat Pazar günü 14.30'da Show Tv'de Kýzýlcýk Þerbeti son bölüm tekrarý ekrana gelecek. Yine ayný günün gecesinde 00.15'te Kýzýlcýk Þerbeti'nin tekrarý yayýnlanacak.

Senaryosunu Melis Civelek'in yazdýðý, yönetmenliðini Ketche'nin üstlendiði Kýzýlcýk Þerbeti her cuma saat 20.00'de Show TV'de.

Kýzýlcýk Þerbeti 15. son bölüm izle!

KIZILCIK ÞERBETÝ SON BÖLÜMDE NELER YAÞANDI?

Kýzýlcýk Þerbeti 15. bölümde Leman'ýn yanýlgýsý kýsa bir sürede ortaya çýksa da bu durum Abdullah ve Alev yakýnlaþmasýna set vuracaktýr. Pembe ise ýsrarla bu yanlýþ anlaþýlmanýn gerçek olabileceðini öne sürer, ancak Kývýlcým ve Sönmez tarafýndan ciddi bir þekilde uyarýldýðýnda geri adým atmak zorunda kalýr.

Umut'un annesinin Nursema'yý gördüðünde verdiði tepki, zaten kýrýlgan olan Nursema ve Umut birlikteliðine bir düðüm daha atýlmasýna neden olacaktýr.

Fatih'in Doða'yý eve döndürme çabalarý tüm hýzýyla devam etmektedir. Bu konuda Kývýlcým ile de konuþacak, ancak Kývýlcým olaya dahil olmayacaðýný açýkça belirtecektir.

Metehan'ýn annesinin büyük bir sinir krizi geçirerek hastaneye yatýþý acý olsa da, uzun yýllardýr sonuçlanmayan boþanma davasýnýn nihayet bitmesi Ömer için mucize gibidir. Bu mutlu haberi ilk paylaþacaðý kiþi tabii ki Kývýlcým olur.

Nursema ve Umut birlikteliðini kanýtlamaya baþ koyan Nilay sonunda emeline kavuþur.

Çocuklarýnýn akýbetini konuþmak üzere buluþan Abdullah, Pembe ve Kývýlcým ise geceyi çok daha büyük bir sürpriz ile kapatacaktýr.

Show TV'nin yeni dizisi Kýzýlcýk Þerbeti'nin oyuncu kadrosunda Evrim Alasya, Sibel Taþçýoðlu, Sýla Türkoðlu, Doðukan Güngör, Feyza Civelek, Ceren Yalazoðlu Karakoç, Emrah Altýntoprak, Feray Darýcý, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Oral Özer, Rahimcan Kapkap, Serkan Týnmaz ve Tuana Gizem Uzunlar gibi isimler yer alýyor.

5 ÞUBAT SHOW TV YAYIN AKIÞI

Tarkan Altýn Madalyon 06:30

Ýbo ile Güllüþah 08:00

Pazar Sürprizi Canlý 10:00

Bir Þansým Olsa Yeni Bölüm 13:00

Kýzýlcýk Þerbeti Tekrar 14:30

Hafta Sonu Ana Haber Canlý 18:25

Güzel Günler Yeni Bölüm 20:00

Kýzýlcýk Þerbeti Tekrar 00:15

Gelsin Hayat Bildiði Gibi Tekrar 02:45

Yalý Çapkýný 20. bölüm izle full hd tek parça!