Kýzýlcýk Þerbeti yeni bölüm ne zaman? Kýzýlcýk Þerbeti bu akþam var mý?
ABONE OL

Kýzýlcýk Þerbeti dizisi, Kahramanmaraþ'ta meydana gelen deprem felaketi nedeniyle bir süredir ekrana gelmiyordu. Dizi çekimlerinin kaldýðý yerden devam etmesiyle birlikte Kýzýlcýk Þerbeti yeni bölümün ne zaman yayýnlanacaðý merak konusu oldu. Kýzýlcýk Þerbeti yeni bölümde Ömer, Kývýlcým ile evlenmek istediðini ailesine açýklar. Peki iki aile arasýndaki dengeler nasýl deðiþecek? Kýzýlcýk Þerbeti yeni bölüm ne zaman? Kýzýlcýk Þerbeti bu akþam var mý? Ýþte 24 Þubat 2023 Show TV yayýn akýþý

KIZILCIK ÞERBETÝ 16. BÖLÜM 2. FRAGMAN | "BEN KIVILCIM'LA EVLENMEK ÝSTÝYORUM..."

Ömer ve Kývýlcým bombayý patlattýktan sonra el ele evden çýkarlar. Herkes büyük bir þaþkýnlýk içindedir. Onlarý anlayan tek kiþi ise Alev olacaktýr. Sönmez ise sinirini Fatma'dan çýkaracak, onu bu birliktelik konusunda Kývýlcým'ý yüreklendirmekle suçlayacaktýr. Ancak en büyük tepkiyi Doða verecek, annesini aðýr sözlerle eleþtirerek kocasýnýn evine dönecektir. Doða'nýn eve dönüþü özellikle Pembe tarafýndan büyük bir coþkuyla karþýlanýr.


Abdullah ve Ömer'in konu hakkýnda konuþmalarýna sonradan dahil olan Fatih amcasýyla çok gerilecektir. Ömer ve Kývýlcým'a hiç tahmin etmedikleri bir þekilde Çimen ve Metehan'dan destek gelir. Her ikisi de anne ve babasýnýn mutluluklarýný düþünürler.

Nilay'ýn derdi ise araþtýrýp bulduðu Nursema ve Umut birlikteliðinin evde yaratacaðý fýrtýnadýr. Pembe ise bu konuyu geciktirmeden halletmesi gerektiðine inanarak Abdullah'la paylaþýr. Abdullah iþi hemen ve kesin bir þekilde çözmek üzere harekete geçecektir.

KIZILCIK ÞERBETÝ YENÝ BÖLÜM NE ZAMAN?

Türkiye'de yaþanan deprem felaketi sonrasý TV dizileri yayýnlanmaya ara vermiþti. Depremin yaralarý Kýzýlcýk Þerbeti dizisi bu akþam yeni bölümü ile saat 20:00'de ekrana gelecek. Dizi Show TV ekranlarýnda izleyici ile buluþacak.

24 ÞUBAT 2023 SHOW TV YAYIN AKIÞI

KIZILCIK ÞERBETÝ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Leman'ýn yanýlgýsý kýsa bir sürede ortaya çýksa da bu durum Abdullah ve Alev yakýnlaþmasýna set vuracaktýr. Pembe ise ýsrarla bu yanlýþ anlaþýlmanýn gerçek olabileceðini öne sürer, ancak Kývýlcým ve Sönmez tarafýndan ciddi bir þekilde uyarýldýðýnda geri adým atmak zorunda kalýr.

Umut'un annesinin Nursema'yý gördüðünde verdiði tepki, zaten kýrýlgan olan Nursema ve Umut birlikteliðine bir düðüm daha atýlmasýna neden olur.

Fatih'in Doða'yý eve döndürme çabalarý tüm hýzýyla devam etmektedir. Bu konuda Kývýlcým ile de konuþacak, ancak Kývýlcým olaya dahil olmayacaðýný açýkça belirtir.

Metehan'ýn annesinin büyük bir sinir krizi geçirerek hastaneye yatýþý acý olsa da, uzun yýllardýr sonuçlanmayan boþanma davasýnýn nihayet bitmesi Ömer için mucize gibidir. Bu mutlu haberi ilk paylaþacaðý kiþi tabii ki Kývýlcým olur.

Nursema ve Umut birlikteliðini kanýtlamaya baþ koyan Nilay sonunda emeline kavuþur.

Çocuklarýnýn akýbetini konuþmak üzere buluþan Abdullah, Pembe ve Kývýlcým ise geceyi çok daha büyük bir sürpriz ile kapatýr.