Kızım dizisi yeni bölüm ne zaman?
ABONE OL

Yeni yıla girdiğimiz şu günlerde Kızım dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekleyen projenin takipçileri tarafından araştırılmaya devam ediyor. 4 Ocak TV8 yayın akışı bilgileri içerisinde komedi dizisi Jet Sosyete’nin yer almasının ardından Kızım’ın yayın tarihi merak konusu oldu. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile dikkat çeken ekranların sevilen dizisi Kızım'ın bu hafta neden yayınlanmadığı ile ilgili ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel genel bir açıklama yapmıştı.

 

TV YAYIN AKIŞI - BUGÜN TELEVİZYONDA NE VAR? - CANLI TV İZLE

 

Kızım dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanması ve TV8 yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti bıraktı. Başrollerini Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız'ın paylaştığı Kızım dizisinin yerine Jet Sosyete'nin tekrar bölümü ekrana gelecek. Kızım'ın 28 Aralık Cuma yayınlanan son bölümünde ise Öykü babası Demir yerine annesi Asu'yu seçmişti. Bu gelişme ardından neler olacağını merak eden izleyiciler, yeni bölümü bekliyor.

GÜLSE BİRSEL’DEN KIZIM DİZİSİ YENİ BÖLÜM AÇIKLAMASI

Kızım dizisi yeni bölümü ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Birsel’in kullandığı ifadeler şöyle; Önemli açıklama: Malumunuz her ocak ayının ilk 1-2 haftası, diziler yayına ara verir. Bunun sebebi Ocak ayının başında TV kanallarında reklam olmamasıdır. Bu yıl ise reklam durumu biraz daha sıkıntılı imiş. Bu sebeple, TRT hariç tüm kanallar bir araya gelip 21 Ocak haftasına kadar hiçbir dizinin yeni bölümünü yayınlamama konusunda ortak karar aldı. Yani biraz hasret kalacağız. 23 Ocak Çarşamba gününden itibaren yine her hafta beraberiz."

KIZIM  DİZİSİ 16.YENİ BÖLÜM FRAGMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kızım dizisi 16.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın Tv8 ekranlarında yayına girmesiyle birlikte haberimizdeki yerini alacaktır.

TV 8 4 OCAK CUMA YAYIN AKIŞI 
 
07:00 Günaydın Doktor / Yeni Bölüm- Program
 
08:30 Oynat Bakalım - Program
 
09:00 Gel Konuşalım / Canlı Program
 
12:15 Güldür Güldür - Program
 
13:45 Kızım Dizi
 
15:15 Yemekteyiz - Yarışma
 
19:15 Oynat Bakalım - Program
 
20:00 Jet Sosyete - Dizi
 
23:15 Eser Yenenler Show - Program
 
01:15 Yemekteyiz - Yarışma

02:15 Kızım - Dizi
 
04:15 Gel Konuşalım - Program