Kuruluþ Osman son bölüm izle! Kuruluþ Osman 100. bölüm full izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 100. bölüm izleyenleriyle buluþtu. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Osman Bey, yeni düþmanlarýyla ilk defa karþý karþýya gelecektir. Osman Bey ve Olof'un giriþeceði bu büyük savaþýn Yeniþehir'e etkisi ne olacaktýr? Kuruluþ Osman son bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kuruluþ Osman 100.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 100. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 100. bölümde Osman Bey, Bilecik'i fethetmek için harekete geçiyor.

KURULUÞ OSMAN 100.BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 101. BÖLÜM FRAGMANI | ALAEDDIN DÜÞMANLARIN ELINDE!

4. sezonuna reyting rekorlarý kýrarak baþlayan ve izleyiciden büyük ilgi gören Kuruluþ Osman, 100. bölümüyle ekrana geldi.

KURULUÞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAÞANDI?

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin 100. bölümüne Osman beyin "Ben baþlayan bir savaþa dahil olmam! Ama savaþ baþlatýrým!" sözü damga vurdu.

KANTAKUZENOS ÝNTÝKAM PEÞÝNDE

Kantakuzenos'un Konstantinopolis'te kurduðu büyük oyun, Osman Bey yüzünden boþa düþmüþtür. Ancak Kantakuzenos'un durmaya hiç niyeti yoktur. Kantakuzenos yeni oyunu için adýmlarýný atmaya baþlar. Bu atýlacak adýmlarýn ilki, Olof'un olacaktýr...

OLOF, OSMAN BEY'I IÇTEN VE DIÞTAN KUÞATIYOR

Olof, kardeþi Saga'nýn intikamýný almak istemektedir. Kantakuzenos'un da isteðiyle adamlarýyla Yeniþehir yakýnlarýna gelen Olof, ilk adýmýný atar. Amacý, Osman Bey'i hem dýþarýdan hem de içeriden kuþatmak olacaktýr...

Olof'un Osman Bey'i zayýflatmak için yaptýðý hamle iþe yarayacak mýdýr?

OSMAN BEY OYUNLARI BOZMAK IÇIN HAREKETE GEÇIYOR

Kantakuzenos ve Olof'un hamleleri karþýsýnda oyunlarýný bozmak için harekete geçen Osman Bey, yeni düþmanlarýyla ilk defa karþý karþýya gelecektir. Osman Bey ve Olof'un giriþeceði bu büyük savaþýn Yeniþehir'e etkisi ne olacaktýr?

ÖKTEM BEY'IN OBASINA DÜÞEN ATEÞ

Öktem Bey'in obasýna ateþ düþmüþtür. Obada büyük bir acý yaþanmaktadýr. Bu acý herkesin tahammül sýnýrlarýný zorlamaktadýr. Öktem Bey'in Obasý'na düþen ateþ ve büyük acýnýn sebebi nedir?

Bengi Hatun yaþanan bu durum karþýsýnda ne kararlar alacaktýr? Öktem Bey, Osman Bey'in lafýna itimat edip bekleyecek midir, yoksa Osman Bey'i zayýflatmak isteyen Bayýndýr Bey'e kanýp Osman Bey'e karþý mý cephe mi alacaktýr?

ORHAN'I BEKLEYEN AKIBET...

Osman Bey, oðullarý arasýnda Orhan'a Karacahisar Kalesi'nin yönetimini býrakmasýnýn ardýndan bu duruma son derece içerleyen oðlu Alaeddin babasý ile bir araya gelir. Alaeddin, babasýný yanlýþ mý anlamaktadýr?

Osman Bey, Malhun Hatun ile yola çýkar... Amaçlarý Karacahisar'ý teftiþ etmektedir. Ancak yol üstünde, Orhan'ýn kaçýrýldýðýný öðrenirler. Osman Bey, evladý Orhan 'ý cenderenin içinden çýkarabilecek midir? Orhan'ýn akýbeti ne olacaktýr?

KONSTANTINOPOLIS KARIÞIYOR!

Saraya yeni birisi gelir... Saraya gelen bu yeni kiþi saray ve Konstantinapolis'te bütün dengeleri alt üst eder. Konur ve Turahan, köle savaþçýlarla talim yaparken gelen askerlerle arena bir anda karýþýr. Bu gelen kiþi kimdir? Amacý nedir? Konur ne yapacaktýr.

12 Ekim 2022 Çarþamba reyting sonuçlarý açýklandý mý? Kuruluþ Osman, O Kýz, Bir Peri Masalý reyting sýralamasý

BBCS (Ben Bu Cihana Sýðmazam) 4. Bölüm izle tek parça!

Aldatmak 4. Bölüm full izle!

Camdaki Kýz 53. Bölüm Fragmaný yayýnlandý! Nalan, Sedat'a yakalanýyor!