Kuruluþ Osman 106. bölüm izle! Kuruluþ Osman 106. son bölüm izle full hd tek parça!
ABONE OL

Kuruluþ Osman, 106. bölümüyle izleyenleri yine aksiyon dolu sahnelerle karþýladý. Atv'de ekrana gelen Kuruluþ Osman'ýn 106. sonbölümünde Osman Bey fütühat hazýrlýklarýný sürdürürken Osman Bey'i bekleyen büyük tehlike nedir? Turgut Bey, Osman Bey'e ihanet mi ediyor? Kuruluþ Osman son bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kuruluþ Osman 106.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 106. BÖLÜM ÝZLE ATV!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 106. bölümde Osman Bey, Cebe'yi yakalayýp obaya getiriyor. Moðollarýn komutanýný nele geçiren Osman Beyin sýradaki hamlesi ne?

KURULUÞ OSMAN 106. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 106. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in Marmaracýk fethi sýrasýnda söylediði "Burasý bizim için bir varoluþ mücadelesidir!" sözü damga vurdu.

OSMAN BEY'Ý HÝÇ KÝMSE VE HÝÇBÝR ÞEY DURDURAMAYACAK

Osman Bey bütün gemileri yakmýþtýr. Karþýsýnda duran kim varsa yýkýp geçecektir. Osman Bey'i hiçbir þey ve hiç kimse durduramayacaktýr! Köprühisar'ý fethetmek konusunda kararlýdýr. Bunun için kurduðu karargahta çalýþmalar son sürat devam ederken karargahýn varlýðý düþman cephesinde nasýl yanký bulacaktýr? Olof ve adamlarý karargahý yok etmek için bir plan yapacak mýdýr?

BÜYÜK AÞKA BÜYÜK ENGEL!

Aktemur ve Alçiçek aþkýnda Bayýndýr engeli ortaya çýkmýþtýr. Bayýndýr Alçiçek'i kendisine isteyecektir. Bunu duyan Aktemur Bey þimdi ne yapacaktýr? Osman Bey Alçiçek'i Aktemur'a isteyecektir. Ýsmihan Sultan, Alçiçek ve Aktemur'un aþkýna engel olabilecek midir?

ÝSMÝHAN SULTAN'IN PLANI

Ýsmihan Sultan, Osman'ýn fütühat çalýþmalarýndan rahatsýzdýr. "Bu asiliðin sonunun ne olduðunu hepiniz bilirsiniz." diyerek yaydýðý fitne ateþi Osman Bey'i nasýl etkileyecektir? Ýsmihan Sultan, Osman Bey'in baþ düþmanlarýyla yeni bir birlik mi kuracaktýr?

TURGUT BEY, OSMAN BEY'E ÝHANET MÝ EDÝYOR?

Osman Bey ve Turgut Bey'in arasýndaki gerilim ne olacaktýr?

Turgut Bey, Ýsmihan Sultan'la bir olup Osman'a karþý duracak mýdýr? Mancýnýklarý Osman Bey'e getirecek midir yoksa ihanet mi edecektir? Osman Bey ve Turgut Bey'in arasýndaki gerilim nereye varacaktýr?

OSMAN BEY'Ý BEKLEYEN BÜYÜK TEHLÝKE

Bunca olayýn içinde Osman Bey fütühat hazýrlýklarýný sürdürürken Osman Bey'i bekleyen büyük tehlike nedir?