Kuruluþ Osman 107. bölüm izle! Kuruluþ Osman son bölüm izle full hd tek parça!
ABONE OL

Kuruluþ Osman dizisi, 107. bölümüyle Atv'de ekrana geldi. Atv'de ekrana gelen Kuruluþ Osman'ýn son bölümünde Osman Bey artýk gemileri yakmýþtýr. Turgut Bey'in karþýsýna çýkar ve Ýnegöl'ü ondan alacaðýný söyler. Ýkisinin arasýndaki gerilimin sonu nereye varacaktýr? Osman Bey Turgut Bey'den hem Ýnegöl'ü hem de canýný alacak mýdýr? Kuruluþ Osman son bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kuruluþ Osman 107.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 107. BÖLÜM ÝZLE ATV!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 107. bölümde Osman Bey'in, Ýsmihan Sultan'ýn 'Beni çok þaþýrttýnýz' sözüne karþý "Daha hiçbir þey görmediniz!" cevabý damga vurdu. Ýsmihan Sultan'a rest çeken Osman Bey'in planý nedir? Ýsmihan Sultan'a nasýl karþýlýk verecektir? Her þeye raðmen Köprühisar'ý fethedecek midir?

KURULUÞ OSMAN 107. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 107. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümünde Ýsmihan Sultan'la köprüleri atan Osman Bey'in hamlesi ne olacak?

ÝSMÝHAN SULTAN'IN OSMAN BEY'E CEHENNEMÝ YAÞATMA PLANI!

Osman Bey'in, Köprühisar için hazýrladýðý gizli karargah ve fetih planlarý, karargah baskýný haberiyle Ýsmihan Sultan'a ayan olmuþtur. Köprühisar fethinin hazýrlýklarýnýn ortaya çýkmasý Osman Bey ve Ýsmihan Sultan arasýnda ki gerilimi arttýrýrken Osman Bey ve Ýsmihan Sultan'ýn karargah meselesi sebebiyle yüzleþmesi nereye varacaktýr? Ýsmihan Sultan bunlarýn hesabýný sormak için türlü planlar yapacaktýr. Ýsmihan Sultan, Osman Bey için söylediði gibi "büyük bir cehennem" yaratabilecek midir?

BALA HATUN BASKINDAN NASIL KURTULDU?

Bala Hatun, Bacýlarý ve Alp'leri, Olof ile Frigg'in karargah baskýnýyla zor durumda kalmýþtýr. Bala Hatun, Olof ve Frigg'in saldýrýsýndan nasýl kurtulmuþtur? Osman Bey'in Bala Hatun'a tepkisi nasýl olacaktýr?

ÝSMÝHAN SULTAN KONUR ALP'Ý YANINA MI ÇEKÝYOR?

Osman Bey karargaha yapýlan baskýndan Konur Alp'i sorumlu tutarken Konur Alp, Osman Bey'e hiç beklemediði bir tepki verecektir. Osman Bey bu tepkiyi affetmeyerek gereken cevabý verir. Fakat git gide yalnýzlaþan Osman Bey için iþler nasýl bir hal alacaktýr? Öte yandan Turgut Bey'i yanýna çekmeyi baþaran Ýsmihan Sultan'ýn yeni hedefi Konur Alp'tir. Ýsmihan Sultan, Konul Alp'i de yanýna çekebilecek midir?

AKTEMUR ÜZERÝNDEN OSMAN BEY'E KURULAN TUZAK

Bunca olanlar içerisinde bir de Aktemur'un kaçýrýlmasý konaðý sarsmýþtýr. Osman Bey Aktemur'u bulabilecek midir? Aktemur'un akýbeti ne olacaktýr? Ýsmihan Sultan, Osman Bey Aktemur'un ardýna düþmüþken onu ummadýðý yerden vurmayý planlamaktadýr. Planý iþe yarayacak mýdýr? Osman Bey'in karþý hamlesi ne olacaktýr?

ÝSMÝHAN SULTAN'LA KÖPRÜLERÝ ATAN OSMAN BEY'ÝN HAMLESÝ NE OLACAK?

Osman Bey'in dört bir yaný, Ýsmihan Sultan tarafýndan sarýlmýþtýr. Ýsmihan Sultan, Olof üzerinden Osman Bey ve ailesine ölümcül tuzaklar kurarken öte yandan Turgut Bey'i de yanýna çekmiþtir.

Ýsmihan Sultan, Osman Bey'le arasý açýlan Konur Alp'i de yanýna çekmek için hamle yapar. Amacý Osman Bey'i yalnýzlaþtýrýp bir fermanla beyliðini ve mülklerini almaktýr. Osman Bey içerisine girdiði bu cendereden nasýl çýkacaktýr?

OSMAN BEY, TURGUT BEY'DEN ÝNEGÖL'Ü GERÝ ALACAK MI?

Osman Bey artýk gemileri yakmýþtýr. Turgut Bey'in karþýsýna çýkar ve Ýnegöl'ü ondan alacaðýný söyler. Ýkisinin arasýndaki gerilimin sonu nereye varacaktýr? Osman Bey Turgut Bey'den hem Ýnegöl'ü hem de canýný alacak mýdýr?

7 Aralýk reyting sonuçlarý: Bir Peri Masalý, Kuruluþ Osman, Çöp Adam reyting sýralamasý

Ben Bu Cihana Sýðmazam 12.bölüm izle!

Camdaki Kýzý dizi 60. bölüm full izle!