Kuruluþ Osman 115. son bölüm izle full hd tek parça! Kuruluþ Osman 115. bölüm izle kesintisiz!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 115. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Atv ekranlarýnda yayýnlanan Kuruluþ Osman'ýn 115. bölümünde Osman Bey, Ýsmihan Sultan tarafýndan ordudan men edilir. Osman Bey olmadan kurulan ordu Nayman'a karþý etkili olabilecek midir? Ýþte Youtube ve Atv üzerinden Kuruluþ Osman 115. bölüm kesintisiz izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 115. bölüm izle full hd tek parça

KURULUÞ OSMAN 115. BÖLÜM ÝZLE ATV!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 115. bölümde Osman Bey, Cebe'yi yakalayýp obaya getiriyor. Moðollarýn komutanýný nele geçiren Osman Beyin sýradaki hamlesi ne?

KURULUÞ OSMAN 115. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, yeni bölümüyle Çarþamba 20.00'de atv'de!

KURULUÞ OSMAN 115. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in söylediði ""Beylik sadece cenk meydanýnda olmak deðildir! Karanlýklara gark olmayacaksýn, Gün yüzüne de çýkacaksýn" sözü damga vurdu.

OSMAN BEY, NAYMAN TEHLÝKESÝNE KARÞI NE YAPACAK?

Osman Bey tehlikenin farkýndadýr. Nayman'ýn topraklarýna yaklaþtýðýný Beyler'e tekrar eder. Nayman, yurtlarýný cehenneme çevirmeye gelmektedir. Osman Bey, Bey'leri Nayman'a karþý birlik olmaya ikna edebilecek midir?

OSMAN BEY, ORDUDAN MEN EDÝLDÝ!

Ýsmihan Sultan ve Bey'lerin gündemi Osman Bey'in birlik teklifidir. Karesi Bey'in Osman Bey'in teklifine ýlýmlý yaklaþmasý diðer beylerde hoþnutsuzluða sebep olur. Aralarýnda anlaþmazlýklar vuku bulur.

Nayman'a karþý bir ordu kurulma kararý alýnmýþtýr. Fakat Osman Bey, Ýsmihan Sultan tarafýndan ordudan men edilir. Osman Bey'in birlikten men edilmesine neden olan mesele nedir? Osman Bey'siz kurulan ordu Nayman'a karþý etkili olabilecek midir?

NAYMAN'IN GÖZÜNDE KOMUTAN OSMAN BEY!

Nayman, Uçlara gelmiþtir. Nayman'ýn, Ýsmihan Sultana'a karþý tavrý herkesi þaþkýna çevirir çünkü Nayman komutan olarak Osman Bey'i görmektedir. Nayman, Osman Bey'in nerede olduðunu sorgular. Ýsmihan Sultan ne cevap verecektir?

OSMAN BEY PES ETMÝYOR!

Osman Bey her þeye raðmen kendi oyununu kurmaktadýr. Turgut Bey'i ve Alplerini etrafýna toplar. Hedefinde Nayman vardýr. Osman Bey, Nayman'ýn nökerlerini nasýl biçecektir?

ORHAN BEY ÝÇÝN ÞÝFA ARANIYOR

Orhan Bey'in durumu Kayý Obasý'nda herkesi üzmektedir. Orhan Bey için þifa aranmaktadýr. Bu esnada obaya gelen Bengi Hatun, "Orhan Bey yürüyemediðine göre post Alaeddin Bey'in hakkýdýr" der. Bengi Hatun; Bala Hatun ve Malhun Hatun'un içine kurt düþürebilecek midir?

FRÝGG, BALA HATUN'UN ELÝNDE

Frigg, Bala Hatun'un eline geçmiþtir. Frigg'in akýbeti nasýl olacaktýr?

1 Þubat reyting sonuçlarý nasýl þekillendi? O Kýz, Kuruluþ Osman, Çöp Adam reyting sýralamasý

Yalý Çapkýný 19. bölüm izle!

Arka Sokaklar ne zaman baþlayacak?