Kuruluþ Osman 116. son bölüm izle full hd tek parça! Kuruluþ Osman 116. bölüm izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 116. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Atv ekranlarýnda yayýnlanan Kuruluþ Osman'ýn 116. bölümünde Nayman'a karþý bir ordu kurulmasýný söyleyen Osman Bey, kurulacak orduya kendisi kumandanlýk edecektir. Ýsmihan Sultan ve Beyler buna sýcak bakmazlar. Aralarýndaki gerilim nasýl sonuçlanacaktýr? Ýþte Kuruluþ Osman son bölüm izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 116. bölüm izle full hd tek parça

KURULUÞ OSMAN 116. BÖLÜM ÝZLE ATV!

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in söylediði "Biz bitti demeden bittiði nerede görülmüþtür!" sözü damga vurdu.

KURULUÞ OSMAN 116. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 116. BÖLÜM ÖZETÝ

Kuruluþ Osman'ýn ekrana gelen son bölümünde Osman Bey, ordunun baþýna geçiyor..

Nayman'ýn geliþiyle uçlar yangýn yerine dönmüþtür. Nayman vergi istemektedir. Vergi verilmesine karþý olan Osman Bey ne yapacaktýr?

Nayman'a karþý bir ordu kurulmasýný söyleyen Osman Bey, kurulacak orduya kendisi kumandanlýk edecektir. Ýsmihan Sultan ve Beyler buna sýcak bakmazlar. Aralarýndaki gerilim nasýl sonuçlanacaktýr?

OSMAN BEY'ÝN BÜYÜK PLANI NEDÝR?

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 116. bölümde Nayman, Kayý Obasý'na gelir. Osman Bey'le yüzleþen Nayman'ýn niyeti nedir? Osman Bey Nayman'a karþý olan kararlý tavrýný sürdürecektir. Fakat aklýnda herkesi þaþýrtacak bir yol vardýr. Osman Bey'in Nayman'a karþý planý ne olacaktýr?

FRÝGG, BALA HATUNLARIN ELÝNDE!

Frigg, Bala Hatun'larýn eline geçmiþtir. Frigg'in yakalanmasý Ýsmihan Sultan'ý da Bengi Hatun'u da çok endiþelendirir. Frigg asla konuþmamalýdýr. Frigg bildiklerini söylerse Kayý'larla iplerin tamamen kopacaðýný bilirler. Frigg'in konuþmamasý için Bengi Hatun ve Ýsmihan Sultan ne yapacaktýr?

BALA VE MALHUN HATUNLAR, YENÝÞEHÝR'Ý NASIL ELE GEÇÝRECEKLER?

Osman Bey bir yandan Nayman'a karþý oyununu sürdürürken öte yandan da Yeniþehir'i yeniden Kayý yurdu haline getirmeyi düþünür. Bunun için Malhun Hatun ve Bala Hatun'u vazifelendirir. Hatunlar, Yeniþehir'i nasýl ele geçireceklerdir?

1 Mart reyting sonuçlarý: O Kýz, Kuruluþ Osman, Adým Farah reyting sýralamasý