Kuruluþ Osman 117. bölüm izle kesintisiz! Kuruluþ Osman 117. son bölüm izle full hd tek parça!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 117. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Atv ekranlarýnda yayýnlanan Kuruluþ Osman'ýn 117. bölümünde Gözünü karartan Osman Bey savaþ kararý almýþtýr. Nayman'a karþý savaþý nasýl baþlatacaktýr? Ýþte Youtube ve Atv üzerinden Kuruluþ Osman 117. bölüm kesintisiz izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 117. bölüm izle full hd tek parça

KURULUÞ OSMAN 117. BÖLÜM ÝZLE ATV!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 117. bölümde Osman Bey, Bey'lerin evlatlarýný Nayman'ýn elinden kurtarabilecek midir?

KURULUÞ OSMAN 117. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, yeni bölümüyle Çarþamba 20.00'de atv'de!

KURULUÞ OSMAN 117. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in oðlu Orhan'a söylediði "Evlat! Sen ayaða kalk ki memleket ayaða kalksýn!" sözü damga vurdu.

NAYMAN'IN BÜYÜK TEHDÝTÝ!

Nayman beklediði altýnlarýn gelmeyiþine çok öfkelenmiþtir. Osman Bey'in üzerine gider. Eðer Osman Bey altýnlarý getirmezse Nayman; Karesi, Candar ve Germiyan Bey'lerinin oðullarýný öldürecektir. Osman Bey þimdi ne yapacaktýr?

Osman'ýn Nayman'a galip gelebileceðine imkan vermeyen Bey'ler, evlatlarý için de oldukça tedirgindirler. Osman Bey onlara karþý nasýl bir tavýr alacaktýr?

OSMAN BEY'ÝN SAVAÞ KARARI!

Gözünü karartan Osman Bey savaþ kararý almýþtýr. Nayman'a karþý savaþý nasýl baþlatacaktýr?

NAYMAN VE ÝSMÝHAN SULTAN ÝÞBÝRLÝÐÝ MÝ YAPACAK?

Onu kandýrmaya çalýþanlarýn sonu ölümdür. Nayman, Uçlarý kan gölüne çevirmekte kararlýdýr. Nayman'ýn planý ne olacaktýr? Nayman ve Ýsmihan iþbirliði yapacak mýdýr? Osman Bey arkasýndan dönen tüm oyunlara raðmen muzaffer olabilecek midir?

MALHUN HATUN, ORHAN'I ZEHÝRLEYENLERÝN PEÞÝNDE!

Esma sonunda Orhan'ý zehirlediðini itiraf eder. Malhun, Hatun Esma'nýn ipini tutanýn peþindedir. Esma, Avcý'nýn ismini verir. Bengi Hatun'un adý bu meseleye karýþacak mýdýr?