Kuruluþ Osman 121.bölüm izle full hd tek parça! Kuruluþ Osman 121. son bölüm izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman, 121. bölümüyle izleyenleri yine aksiyon dolu sahnelerle karþýladý. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümüne Osman Bey'in "Benim iþimin mahkemesi, cenk meydanýnda görülür!" sözü damga vurdu. Kuruluþ Osman 121. bölümde Osman Bey'in hedefi her þeye raðmen bir an önce mührü bulmaktýr, kendisi mührü ele geçirmek için nasýl bir oyun kuracaktýr? Kuruluþ Osman son bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kuruluþ Osman 121.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 121. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 121. bölümde Osman Bey ve Nayman'ýn teke tek karþýlaþmasý izleyenleri ekran baþýna kilitledi.

KURULUÞ OSMAN 121. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

KURULUÞ OSMAN 122. BÖLÜM FRAGMANI | "DURACAÐIMIZ TEK ÞEY ECELÝMÝZ OLACAK"Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

KURULUÞ OSMAN 121. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in "Olur da düþersem, düþüme sahip çýk!" sözü damga vurdu.

NAYMAN ÝNTÝKAM PEÞÝNDE

Nayman, Osman Bey'in oynadýðý oyunun intikamýný almak için her þeyi yapacaktýr. Ýlk adýmý Orhan Bey'i karargahýna þifa vaadiyle getirmektir. Orhan Bey'i bekleyen tehlike nedir?

OSMAN BEY'ÝN TUZAK PLANI

Osman Bey, Nayman'ý Yeniþehir'e gömmeye kararlýdýr. Nayman'dan gelecek bütün tehlikelere hazýr olan Osman Bey, Nayman'a karþý nasýl bir tuzak kurmuþtur. Ýkilinin çatýþmasý nasýl sonuçlanacaktýr?

MÜHRE ÝLK KÝM ULAÞACAK?

Osman Bey'in hedefi her þeye raðmen bir an önce mührü bulmaktýr, kendisi mührü ele geçirmek için nasýl bir oyun kuracaktýr? Nayman için ise mühür demek devlet olmak demektir bu yüzden mührü almak için Bayýndýr Bey'i vazifelendirir. Turgut Bey ise Bayýndýr Bey'in peþindedir. Mühre ilk önce kim ulaþacak?

AKTEMUR, OBANIN BAÞINA GEÇECEK MÝ?

Bengi Hatun baþsýz kalan obasýnda posta Aktemur'u oturtma kararý almýþ ve bunu duyurmuþtur. Bu iþ Malhun Hatun ve Bala Hatun'un hoþuna gitmez. Ayþe Hatun ise oðlunun geleceðinden endiþelidir. Aktemur posta oturacak mýdýr? Bengi Hatun'un asýl gayesi nedir?

KARA EBE, YENÝÞEHÝR'E GELÝYOR

Yeniþehir'e herkesi þaþýrtacak biri gelmiþtir! Ülgen Hatun'un annesi Kara Ebe Feriþtah. Gelir gelmez Cerkutay'la tatsýz bir karþýlaþma yaþarlar. Cerkutay'a kök söktürecek olan Kara Ebe neler yapacaktýr?