Kuruluþ Osman 123.bölüm izle full hd tek parça! Kuruluþ Osman 123. son bölüm izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 123. bölümü ile izleyenleriyle buluþtu. Atv ekranlarýnda yayýnlanan dizinin yeni bölümünde Ýsmihan Sultan, Osman Bey'i yalnýz býrakmakta kararlýdýr. Bunun için oðlu Sultan Alaeddin'i doldurmaktadýr. Ýsmihan Sultan, emeline ulaþabilecek mi? Ýþte Kuruluþ Osman son bölüm izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 123.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 123. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 123. bölümde Nayman ve Osman Bey arasýndaki savaþ izleyenleri ekran baþýna kilitledi.

KURULUÞ OSMAN 123. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

KURULUÞ OSMAN 123. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in "Burasý Türk'ün yurdudur! Buraya girebilirsiniz ama ölmeden çýkamazsýnýz!" sözü damga vurdu.

BALA HATUN AÐIR YARALI

Nayman'ýn karargaha yaptýðý baskýn oldukça kanlý olmaktadýr. Konak'ýn tehlikede olduðunu haber alan Osman Bey, Nayman'ýn büyük saldýrýsýna raðmen karargahtan nasýl çýkabilmiþtir?

Konaktaki büyük baskýn sonucunda Bala Hatun aðýr yaralanýr. Konaktakiler saldýrýyý nasýl püskürtmüþlerdir? Bala Hatun'u yaralý ve hareketsiz gören Osman Bey intikam yeminleri eder. Bala Hatun iyileþecek midir?

TURGUT BEY ESÝR ALINDI!

Turgut Bey ve alplarýný ele geçiren Nayman bir bir kelle almaya baþlamýþtýr. Turgut Bey'i esir alan Nayman, Osman Bey'i tehdit eder. Biat etmezlerse onu yaþatmayacaðýný söyler.

Osman Bey bu tehdide karþý nasýl cevap verecektir? Turgut Bey'i Nayman'ýn elinde býrakmamak için neler yapacaktýr?

Osman Bey, Nayman'ýn büyük oyununa raðmen Turgut Bey'i esaretten kurtarabilecek midir?

OSMAN BEY'ÝN NAYMAN'I YOK ETME PLANI

Osman Bey, Nayman'a görülmemiþ bir son hazýrlamaktadýr. Cerkutay ve Turahan bu plana nasýl hizmet etmektedirler?

ÝSMÝHAN SULTAN EMELÝNE ULAÞABÝLECEK MÝ?

Ýsmihan Sultan, Osman Bey'i yalnýz býrakmakta kararlýdýr. Bunun için oðlu Sultan Alaeddin'i doldurmaktadýr. Ýsmihan Sultan, emeline ulaþabilecek midir?