Kuruluþ Osman 127. son bölüm izle tek parça! Kuruluþ Osman 127.bölüm izle full hd!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 127. bölümü ile izleyenleriyle buluþtu. Atv ekranlarýnda yayýnlanan dizinin yeni bölümünde Osman Bey ve evlatlarý Tekfur Valens'le yapýlan çarpýþmada büyük bir tuzaða düþerler. Osman Bey ve çocuklarý bu tuzaktan kurtulabilecekler midir? Ýþte Kuruluþ Osman son bölüm izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 127.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 127. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 127. bölümde Osman Bey'in Koyunhisar'ý fethetmek için yola çýkmasý izleyenleri ekran baþýna kilitledi.

KURULUÞ OSMAN 127. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

KURULUÞ OSMAN 127. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in "Alplar gayrý fethe yürüyeceðiz! Hedefimiz Koyunhisar'dýr!" sözü damga vurdu.

OSMAN BEY, TEKFUR VALENS'E NASIL KARÞILIK VERECEK?

Tekfur Valens büyük bir ordu toplamaktadýr. Osman Bey, Ak Sakallýlar'la istiþare ederek Tekfur Valens'in yeni oyununu deðerlendirir. Osman Bey için artýk av vaktidir! Osman Bey, evlatlarý ve alplarý Tekfur Valens'in oyununa nasýl karþýlýk verecektir?

OSMAN BEY'ÝN HEDEFÝ KOYUNHÝSAR!

Osman Bey, Tekfur'un gelmekte olan ordusuna aldýrýþ etmeden yeni hedefini koyar. Hedef artýk Koyunhisar'dýr. Osman Bey, Koyunhisar'ý almak için nasýl bir hamle yapacaktýr?

ALÇÝÇEK HATUN'UN AKIBETÝ NE OLACAK?

Ýsmihan Sultan ve Sultan Alaeddin kaçtýklarý yerde intikam alma peþindedirler. Ýsmihan Sultan, Bengi'den intikam almak için Alçiçek'i kurban etme peþindedir. Pusuya düþen Alçiçek'in akýbeti ne olacaktýr?

HATUNLARIN ÝSMÝHAN SULTAN'A KARÞI OYUNU!

Hatunlar, Ýsmihan Sultan'ý yakalamak için bir oyun içine girmiþlerdir. Ýsmihan Sultan'ý ele geçirmek için yaptýklarý oyun neye mâl olacaktýr? Ýsmihan Sultan, Alçiçek'in öldüðünü söyler. Alçiçek gerçekten ölmüþ müdür?

ESRÝGÜN HATUN'UN YENÝÞEHÝR VAZÝFESÝ!

Esrigün Hatun, Yeniþehir'e bomba gibi düþer. Uçlarýn daðýlan þirazesini toplayacaktýr. Ýsmihan Sultan ve Malhun Hatun arasýndaki gerilim nereye varacaktýr?

OSMAN BEY VE EVLATLARI, TEKFUR VALENS'ÝN TUZAÐINDAN KURTULABÝLECEK MÝ?

Osman Bey ve evlatlarý Tekfur Valens'le yapýlan çarpýþmada büyük bir tuzaða düþerler. Bu kurtulabilecekler midir?

24 Mayýs reyting sonuçlarý nasýl þekillendi? Kraliçe, Survivor 2023, Kuruluþ Osman reyting sýralamasý