Kuruluþ Osman 129. son bölüm izle! Kuruluþ Osman 129.bölüm izle full hd tek parça!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 129. bölümü ile izleyici karþýsýna çýktý. Atv ekranlarýnda yayýnlanan dizinin yeni bölümünde Osman Bey, ezeli düþmanlarý Nayman ve Tekfur Valens'le hesaplaþýyor! Hilal ve Haçýn savaþacaðý büyük karþýlaþma sonunda olacak mýdýr? Ýþte Kuruluþ Osman son bölüm izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 129.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 129. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 129. bölümde Osman Bey, Osman bey'in Bizans Ordusu'na karþý kendi ordusunu kurmasý seyirciyi heyecanlandýrdý.

KURULUÞ OSMAN 129. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

KURULUÞ OSMAN 129. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in "Eli silah tutan bütün yititleri toplayýp zalimin üstüne yürüyeceðiz" sözü damga vurdu.

OSMAN BEY NAYMAN'IN KELLESÝNÝ ALACAK MI?

Nayman ne olursa olsun Osman Bey'e büyük bir darbe vurmakta kararlýdýr. Nayman, Osman Bey'in evladý Fatma'yý yakalamayý kafasýna koymuþtur.

Hatunlar Nayman'la kýran kýrana dövüþürler. Yeniþehir'e varan Osman Bey, Nayman'ýn attýðý pusu haberini alýr.

Fatma'nýn yokluðuyla çalkalanan Yeniþehir'de bütün oklar Fatma'nýn, Malhun Hatun'la gittiðini göstermektedir. Osman Bey ve alplarý derhal yola çýkarlar.

Osman Bey, Nayman'ý ele geçirir. Nayman'ýn yaptýklarý artýk Osman Bey'in öfkesini katmerlemiþtir. Osman Bey, Nayman'ýn cezasýný kesip, kellesini alacak mýdýr?

TEKFUR VALENS VE OSMAN BEY KARÞI KARÞIYA!

Osman Bey'in Nayman'ý yakaladýðýný öðrenen Tekfur Valens'in artýk tek hedefi Osman'ý yok etmektir. Tekfur Valens Konstantiniyye'ye gider. Ýmparator Andronikos'la görüþen Tekfur Valens Ýmparator'dan büyük bir ordu ister. Tekfur Valens orduyu getirmek için Ýmparator Andronikos'u nasýl ikna etmiþtir?

Tekfur Valens kurduðu büyük orduyla kimsenin tahmin edemeyeceði bir oyun kuracaktýr. Bu oyun ne olacaktýr? Osman Bey, Tekfur Valens'in adýmlarýndan haberdardýr. Eli pusat tutan bütün yiðitleri ardýnda toplamak için emir verir. Osman Bey, kurulan Bizans Ordusu'na karþý kendi ordusuyla nasýl bir oyun kuracaktýr? Hilal ve Haçýn savaþacaðý büyük karþýlaþma sonunda olacak mýdýr?