Kuruluþ Osman 30. bölüm izle (tek parça)
ABONE OL

Kuruluþ Osman 30. bölümde; Ertuðrul Bey'in Geyhatu'yu durdurmak için Savcý Bey'i görevlendirmesi ve Osman Bey'i saf dýþý býrakmasý dikkat çekti. Bir yandan Osman bey ile Savcý Bey karþý karþýya gelirken bir yandan da Söðüt'teki veba salgýný gittikçe büyüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanýnda ise Savcý Bey'in geliþi beylik mücadelesine nasýl etki edecek? Kuruluþ Osman 30. bölüm izleyemeyenler için Kuruluþ Osman son bölüm tek parça ve son bölüm özeti...

Kuruluþ Osman 30. bölümde Savcý Bey'in geliþi beylik mücadelesinde gerginliðe neden oluyor. Öte yandan yeni bir ordu kurma planýný açýklayan Aya Nikola, Kudüs'e tekrardan gitmek için kollarý sývýyor. Ýþte, kaçýranlar için Kuruluþ Osman 30. bölüm.

KURULUÞ OSMAN 30. BÖLÜM ÝZLE

Kuruluþ Osman 30. bölümün ardýndan yeni bölüm fragmaný da yayýnlandý. Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý, zengin oyuncu kadrosu, çarpýcý olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fýrtýnasý estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman 31.bölüm fragmaný ekrana geldi.

KURULUÞ OSMAN 31. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluþ Osman'ýn 28 Ekim Çarþamba ekrana gelecek olan 31. yeni bölümünden de ilk fragman yayýnlandý. Kuruluþ Osman yeni bölümde, Ertuðrul Bey Geyhatu'yu durdurmak için Osman Bey yerine Savcý Bey'e görev veriyor.

Yönetmenlik koltuðunda Fethi Bayram ve Ahmet Yýlmaz'ýn oturduðu, Diriliþ Ertuðrul yapýmý sayesinde yakýndan tanýýnarak adýndan söz ettiren ve ulusal çapta hatrý sayýlýr baþarýlar kaydeden Mehmet Bozdað'ýn yapýmcýlýðýnda yer aldýðý, Bozdað Film farkýyla ekrana gelen Kuruluþ Osman 31. yeni bölümüyle 28 Ekim Çarþamba tarihinde saat 20:00'da yayýnlanacak.

KURULUÞ OSMAN 30. BÖLÜM ÖZETÝ

Osman Bey uzun zamandýr hasretini çektiði babasý Ertuðrul Bey'le nihayet kavuþuyor. Osman Bey, kendisini tuzaða düþüren Kuzgun'un izini sürerek bu planýn arkasýnda kimin olduðunu ortaya çýkarmaya çalýþýrken, obada kontrolü ele almaya çalýþan aðabeyi Savcý Bey'le karþý karþýya gelir. 'Uçan Ateþ'in Türklerin eline geçtiðini öðrenen Nikola yeni bir ordu kurmak için tedbirler alýrken; Yavlak Arslan, Geyhatu ve Moðollar'ý Osman Bey'in üzerine çekecek planýný uygulamaya koyar.

Osman Bey, kendisini tuzaða düþüren Kuzgun'un izini sürerek bu planýn arkasýnda kimin olduðunu ortaya çýkarmaya çalýþýrken, obada kontrolü ele almaya çalýþan aðabeyi Savcý Bey'le karþý karþýya gelir.

Osman Bey ve Ertuðrul Bey buluþmasýnda neler yaþanacak? Savcý Bey'in geliþi beylik mücadelesine nasýl etki edecek? Söðüt'teki veba salgýný uç bölgesini nasýl etkileyecek? Nikola ve Flatyos'un planý ne? Yavlak Arslan'ýn planý iþleyecek mi? Geyhatu'nun uç bölgesine geliþi, dengeleri nasýl deðiþtirecek?

Savcý bey kimdir? Osman Gazi'nin abisi Savcý bey ne zaman öldü?

Çarþamba akþamlarýnýn reyting rekortmeni dizisi Kuruluþ Osman 30.bölümde; Kurulan kumpasýn altýndan kalkabilmek amacýyla kendini amansýz geçen bir savaþýn tam ortasýnda bulan Osman, hýzlýca ataða kalkýp düþmanlarýna tuzaðýn alasýný kurarak eylemlerini geri püskürttü. Kuruluþ Osman son bölümde; Babasý Ertuðrul Gazi'ye karþý duyduðu özlemi en yoðun duygularla yaþayan Osman, pes etmek nedir bilmeyip mücadelesini anlý þanlý bir þekilde sürdürmek üzere Kayý obasýndan bir süreliðine ayrýlmak durumunda kalýrken, hiçbir fýrsatý kaçýrmayan Nikola ve Flatyos ikilisi de obaya gelerek bu kez uç bölgede emellerini gerçekleþtirebilmek için çalýþmalara koyuldu.

OSMAN VE SAVCI'NIN KAVGASI

Osman Bey, kendisini tuzaða düþüren Kuzgun'un izini sürerek bu planýn arkasýnda kimin olduðunu ortaya çýkarmaya çalýþýrken, obada kontrolü ele almaya çalýþan aðabeyi Savcý Bey'le karþý karþýya gelir.

YAVLAK ARSLAN'IN YENÝ PLANI

'Uçan Ateþ'in Türklerin eline geçtiðini öðrenen Nikola yeni bir ordu kurmak için tedbirler alýrken; Yavlak Arslan, Geyhatu ve Moðollar'ý Osman Bey'in üzerine çekecek planýný uygulamaya koyar.

OSMAN VE ERTUÐRUL BEY BULUÞMASI

Osman Bey ve Ertuðrul Bey buluþmasýnda neler yaþanacak? Savcý Bey'in geliþi beylik mücadelesine nasýl etki edecek?

Uyanýþ Büyük Selçuklu 5. bölüm izle!

Eþkýya Dünyaya Hükümdar Olmaz 168. bölüm izle!

Sadakatsiz 3. bölüm izle!

Çukur 4.sezon 7.bölüm izle (99. son bölüm) Puhu Tv!

Masumlar apartmaný 6. bölüm izle!

Sefirin Kýzý son bölüm izle Puhu Tv, Star Tv!