Kuruluþ Osman 34. bölüm izle tek parça!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 34. bölümde; Ertuðrul Bey'in durumu kötüye giderken Savcý Bey, Geyhatu'nun beyberbeyi ilan ettiði Yavlak Arslan'ýn toyuna katýlmak üzere obadan ayrýlýr. Bu toya davetli olmadýðýný öðrenen Osman Bey, Söðüt'e gider ve beylik hedefini açýklar. Osman Bey'in, Beylik kararý obada nasýl karþýlanacak? Kuruluþ Osman 34. bölüm izleyemeyenler için Kuruluþ Osman son bölüm tek parça ve son bölüm özeti.

Kuruluþ Osman 34. bölümde Targun hatunun obaya geliþi diðer hatunlar arasýnda gerginliðe neden oluyor. Öte yandan Nikola ise Söðüt'e yapacaðý yeni saldýrýyý planlamaktadýr. Ýþte, kaçýranlar için Kuruluþ Osman 34. bölüm izleme sayfasý.

KURULUÞ OSMAN 34. BÖLÜM ÝZLE

Kuruluþ Osman 34. bölümün ardýndan yeni bölüm fragmaný da yayýnlandý. Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý, zengin oyuncu kadrosu, çarpýcý olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fýrtýnasý estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman 35.bölüm fragmaný ekrana geldi.

KURULUÞ OSMAN 35. BÖLÜM FRAGMANI ÝÇÝN TIKLAYIN

Kuruluþ Osman'ýn haftaya Çarþamba ekrana gelecek olan 35. yeni bölümünden de ilk fragman yayýnlandý.

Yönetmenlik koltuðunda Fethi Bayram ve Ahmet Yýlmaz'ýn oturduðu, Diriliþ Ertuðrul yapýmý sayesinde yakýndan tanýýnarak adýndan söz ettiren ve ulusal çapta hatrý sayýlýr baþarýlar kaydeden Mehmet Bozdað'ýn yapýmcýlýðýnda yer aldýðý, Bozdað Film farkýyla ekrana gelen Kuruluþ Osman 35. yeni bölümüyle 25 Kasým Çarþamba tarihinde saat 20:00'da yayýnlanacak.

KURULUÞ OSMAN 34. BÖLÜM ÖZETÝ

Kulucahisar'a Ýstanbul'dan destek birliklerin geldiði haber alan Osman Bey, bir Türk beyinin kýzý olan Targun Hatun'un da Bizans tarafýndan kaçýrýldýðýný öðrenir. Osman Bey, Targun Hatun'u kurtarýp Kulucahisar Kalesi'ni geri almanýn yollarýný ararken, Nikola ise Söðüt'e yapacaðý saldýrýyý planlamaktadýr.

Kuruluþ Osman 34. son bölümde; Savcý Bey, Geyhatu'nun beyberbeyi ilan ettiði Yavlak Arslan'ýn toyuna katýlmak üzere obadan ayrýlýr, Ertuðrul'un Bey'in saðlýk durumu ise kötüye gitmektedir.

Toya davet edilmeyen Osman Bey, Söðüt'e giderek Yavlak Arslan ve Savcý Bey'in karþýsýna dikilir ve beylik hedefini açýklar. Osman Bey'in beylik hedefini açýklamasýyla diðer beylerden nasýl tepki alacak?

Kuruluþ Osman Tarhun Hatun kimdir? Zeynep Tuðçe Bayat kaç yaþýnda ve nereli?

Osman Bey, Kulucahisar Kalesi'ni geri alabilecek mi? Targun Hatun'un obaya geliþi dengeleri nasýl deðiþtirecek? Ertuðrul Bey, saðlýðýna kavuþabilecek mi? Osman Bey'in, Beylik kararý obada nasýl karþýlanacak?

KURULUÞ OSMAN 35. YENÝ BÖKLÜM FRAGMANI

KURULUÞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAÞANDI?

Kuruluþ Osman son bölümde Osman Bey'in obaya döner dönmez Savcý beyin isteðiyle tutuklanmasý son bölüme damga vurdu. Kuruluþ Osman son bölümde; Osman, obaya döndüðünde eli boþ deðildir. Geyhatu'nun oðlu Mönke'yi eli kolu baðlý þekilde babasýnýn önüne atan Osman, Kayý obasýný Moðollarýn elinden kurtarýr.

Moðollar tarafýndan çepeçevre kuþatmaya alýnan Kayý Obasý ciddi sonuçlara yol açabilecek bir tehlike altýna girmiþken, Geyhatu ise nökerlerini de arkasýna alýp intikam naralarý savurarak Kayý Obasý'na çoktan gelmiþtir. Kuruluþ Osman son bölümde; Oðlu Mönke'yi döne döne arayýp hiçbir yerde bulamayan Geyhatu'nun 'Ciðerini sökeceðim, Hiçbir Türk'ü bu topraklarda sað koymayacaðým' deyip kin ve nefretini kusarak tehdit saçarken, her þeye raðmen dimdik ayakta duran Osman ise Moðollarý durdurabilecek hamleyi yaparak obasýný kurtardý.

Kulucahisar Kalesi Bizans'ýn eline geçiyor, Osman Bey aðabeyi Savcý Bey'le karþý karþýya geliyor. Oðlu Mönke'yi, Geyhatu'ya teslim ederek Kayý Obasý'ný büyük bir tehlikeden kurtaran Osman Bey, Nikola'nýn sürpriz bir baskýnla Kulucahisar Kalesi'ni ele geçirdiði haberi ile sarsýlýr. Kulucahisar'ý her ne pahasýna olursa olsun geri almaya karar veren Osman Bey, aðabeyi Savcý Bey'in tüm itirazlarýna raðmen Nikola ve Flatyos'la yüzleþmeye gider.

Alplerin baþý Savcý beyin kalenin kapýsýna dayanmak isteyen Osman için, 'Kulucahisara gittiyse bunun bedeli aðýr olur' þeklindeki çýkýþý göze çarpan detaylar arasýndaki yerini alýrken, Osman ise göðüs kabartan hamlede bulunarak esir edilen kardeþlerini geri almak üzere Kulucahisar'a gider.

Osman Bey'in sözünden çýkarak Kulucahisar'a gitmesi üzerine Savcý Bey, Osman Bey'in tutuklanmasý emrini verir...

Öte yandan Aygül ve Selcan Hatun'un dönüþü obadaki dengeleri deðiþtirir.

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman her Çarþamba 20.00'de atv'de.

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý, zengin oyuncu kadrosu, çarpýcý olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fýrtýnasý estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman Çarþamba akþamlarý Atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm izle!

Sadakatsiz 7. bölüm izle!

Eþkýya Dünyaya Hükümdar Olmaz 172. bölüm izle!

Uyanýþ Büyük Selçuklu 8. bölüm izle!