Kuruluþ Osman 36. bölüm izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 36. bölüme Osman Bey'in "O kaleden ya zaferle döneceðiz ya da þehit olacaðýz." sözleri damga vurdu. Kuruluþ Osman 36. bölümde; Osman Bey, Bala Hatun'un ýsrarýyla Targun Hatun'la evleneceðini ilan eder. Bala Hatun Osman Bey'in bir çocuðunun olmasý için sevdiðini kendi eliyle baþkasýna verir. Ýþte Kuruluþ Osman 36. bölüm izleyemeyenler için Kuruluþ Osman son bölüm tek parça full izleme linki.

Kuruluþ Osman 36. bölümde Targun Hatun, Osman beyi öldürmeyi hayal etmektedir. Osman Bey Targun Hatunla evleneceðini ilan eder. Osman Bey'in Targun Hatun kararý obada nasýl karþýlanacak? Ýþte, kaçýranlar için Kuruluþ Osman 36. bölüm izleme sayfasý.

KURULUÞ OSMAN 36. BÖLÜM ÝZLE

KURULUÞ OSMAN 36. BÖLÜM ÖZETÝ

Aðabeyi Savcý ve amcasý Dündar'ý Kulucahisar Kalesi'nden kurnaz bir planla kurtaran Osman Bey, Bala Hatun'un kendisine yeni bir eþ bulmasýna yönündeki tavsiyesinin ardýndan Targun Hatun'u eþ olarak alacaðýný ilan eder.

Osman Bey tarafýndan küçük düþürülmenin acýsýný Flatyos'tan çýkaran Nikola, Yavlak Arslan'dan gelen buluþma teklifini lehine çevirmenin yollarýný arar. Nikola ile barýþmasý için yapýlan teklife, hedefine Kulucahisar'ý koyan Osman Bey'in hamlesi çok farklý olacaktýr.

Osman Bey, Targun Hatun'la evlenecek mi? Kulucahisar Kalesi geri alýnabilecek mi? Nikola kendisini hayal kýrýklýðýna uðratan Flatyos'a hangi görevi verecek? Bala Hatun, Targun Hatun'un sýrrýný çözebilecek mi? Bamsý Bey, Cerkutay'dan öðrendikleriyle ne yapacak? Osman Bey'in Targun Hatun kararý obada nasýl karþýlanacak?

Kuruluþ Osman 36. bölümün ardýndan yeni bölüm fragmaný da yayýnlandý. Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý, zengin oyuncu kadrosu, çarpýcý olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fýrtýnasý estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman 37.bölüm fragmaný ekrana geldi.

KURULUÞ OSMAN 37. BÖLÜM FRAGMANI ÝÇÝN TIKLAYIN

Kuruluþ Osman'ýn haftaya Çarþamba ekrana gelecek olan 37. yeni bölümünden de ilk fragman yayýnlandý. Fragmanda Osman Bey Kulucahisar Kalesini fethediyor. Kardeþi Savcý beyle arasý bozuluyor.

Yönetmenlik koltuðunda Fethi Bayram ve Ahmet Yýlmaz'ýn oturduðu, Diriliþ Ertuðrul yapýmý sayesinde yakýndan tanýýnarak adýndan söz ettiren ve ulusal çapta hatrýý sayýlýr baþarýlar kaydeden Mehmet Bozdað'ýn yapýmcýlýðýnda yer aldýðý, Bozdað Film farkýyla ekrana gelen Kuruluþ Osman 36. yeni bölümüyle 2 Aralýk Çarþamba günü saat 20:00'da yayýnlanacak.

KURULUÞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kuruluþ Osman 35. bölümde; Zekice bir planla kaleye girerek Nikola'yý gafil avlayan Osman Bey, Bizans'a beklemedikleri bir darbe indirir. Flatyos, Osman Bey'in bu hamlesine cevaben en iyi adamlarýný toplayarak Söðüt'e saldýrý düzenlemek üzere harekete geçer.

Ýnegöl'ü ele geçirmek amacýndaki Yavlak Arslan ise Osman Bey'in tüm itirazlarýna raðmen zaman kazanmak için Savcý Bey ve Dündar Bey'i elçi olarak Kulucahisar'a gönderir.

Bala Hatun, Osman Bey tarafýndan Targun Hatun'u izlemekle görevlendirilirken, Aygül, Hazal Hatun'la yüzleþmek için fýrsat kollamaktadýr.

2 Aralýk 2020 Çarþamba Reyting sonuçlarý: Reyting sýralamasýnda Kuruluþ Osman zirvede!

Bir Zamanlar Çukurova 75. bölüm izle!

Eþkýya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 174. bölüm izle!

Alev Alev 5. bölüm Puhu Tv!

Masumlar Apartmaný 12. bölüm izle!

Sadakatsiz 9. yeni bölüm ne zaman?