Kuruluþ Osman 37. bölüm izle Atv!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 37. bölümde Osman Bey'in cenk ederken söylediði 'Allah'ýn verdiði caný, Allah'tan baþka hiç kimse alamaz!' sözü son bölüme damga vurdu. Kuruluþ Osman 37. bölümde; Osman Bey'in Kulucahisar Kalesini fethetmesiyle birlikte Savcý Bey, kardeþi ile yollarýný ayýrýyor. Ertuðrul Bey vasiyetini açýklayacak mý? Son bölümün ardýndan yeni bölüm fragmaný da yayýnlandý. Ýþte, kaçýranlar için Kuruluþ Osman 37. bölüm izleme sayfasý.

Bala Hatun, Osman Bey'le evliliðe hazýrlamaya çalýþtýðý Targun Hatun'la ilgili gerçeði öðrenmek için ona kýlýç çekiyor. Kuruluþ Osman 37. bölüm izleyemeyenler için Kuruluþ Osman son bölüm tek parça ve yeni bölüm fragmaný haberimizde yer alýyor.

KURULUÞ OSMAN 37. BÖLÜM ÝZLE

KURULUÞ OSMAN 38. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

KURULUÞ OSMAN 37. BÖLÜM ÖZETÝ

Kuruluþ Osman 37.bölümde; Nikola kendisini Yavlak Arslan'ýn düzenlediði toplantýda beklerken, yoluna tuzak kuran Flatyos'un da yokluðundan faydalanarak Kulucahisar Kalesi'ni yeniden eline geçiren ve Kayý bayraðýný surlara diken Osman Bey, bu baþarýsýyla Savcý Bey ve Dündar Bey'i telaþa sürüklüyor.

Osman Bey'in Kayý Obasý'ný ateþe attýðýný iddia eden Savcý Bey kardeþi ile yollarýný ayýrýrken; Yavlak Arslan, Cerkutay'ýn Osman Bey'in eline geçtiðini öðrenince kurduðu tuzaðýn kendisini vuracaðýný anlayarak harekete geçiyor.

Bala Hatun, Osman Bey'le evliliðe hazýrlamaya çalýþtýðý Targun Hatun'la kýlýçlarýn çekildiði bir yüzleþme yaþýyor.

Kulucahisar'ý kaybeden Nikola'nýn hamlesi ne olacak?

Osman Bey, Targun Hatun babasýný kurtarabilecek mi? Bala Hatun, Targun Hatun'la ilgili gerçeði öðrenecek mi?

Ertuðrul Bey, vasiyetini açýklayacak mý? Yavlak Arslan; Geyhatu'nun gerçekleri öðrenmemesi için nasýl bir hamle yapacak?

Savcý Bey, beylik yarýþýnda Osman Bey'i önüne geçmek için ne yapacak?

Hazal Hatun, Dündar Bey'in beylik hayalini canlandýrabilecek mi?

Kuruluþ Osman'ýn haftaya Çarþamba ekrana gelecek olan 38. yeni bölümünden de ilk fragman yayýnlandý.

KURULUÞ OSMAN 38. BÖLÜM FRAGMANI ÝÇÝN TIKLAYINIZ

Kuruluþ Osman 38. bölümün ilk fragmanýnda ortalýðýn karýþtýðý görülüyor. Obada her þey birbirine girecek, Osman Bey, Savcý tarafýndan zorla obaya getirilecektir.

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý, zengin oyuncu kadrosu, çarpýcý olay örgüsü ve göz dolduran prodüksiyonuyla her hafta heyecan ve gerilim fýrtýnasý estirip reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman 38.bölüm fragmaný ekrana geldi.

KURULUÞ OSMAN 38. BÖLÜM FRAGMANI ÝÇÝN TIKLAYIN

Yönetmenlik koltuðunda Fethi Bayram ve Ahmet Yýlmaz'ýn oturduðu, Diriliþ Ertuðrul yapýmý sayesinde yakýndan tanýýnarak adýndan söz ettiren ve ulusal çapta hatrýý sayýlýr baþarýlar kaydeden Mehmet Bozdað'ýn yapýmcýlýðýnda yer aldýðý, Bozdað Film farkýyla ekrana gelen Kuruluþ Osman 38. yeni bölümüyle 16 Aralýk Çarþamba günü saat 20:00'da yayýnlanacak.

KURULUÞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aðabeyi Savcý ve amcasý Dündar'ý Kulucahisar Kalesi'nden kurnaz bir planla kurtaran Osman Bey, Bala Hatun'un kendisine yeni bir eþ bulmasýna yönündeki tavsiyesinin ardýndan Targun Hatun'u eþ olarak alacaðýný ilan eder.

Osman Bey, Targun Hatun'un kendisine olan düþmanlýðýný farkedince onu sýkýþtýrýp her þeyi öðrenir.

Osman Bey tarafýndan küçük düþürülmenin acýsýný Flatyos'tan çýkaran Nikola, Yavlak Arslan'dan gelen buluþma teklifini lehine çevirmenin yollarýný arar. Nikola ile barýþmasý için yapýlan teklife, hedefine Kulucahisar'ý koyan Osman Bey'in hamlesi çok farklý olacaktýr.

Uyanýþ Büyük Selçuklu 11. bölüm izle!

Alev Alev 6. bölüm izle Puhu Tv!

Bir Zamanlar Çukurova 76.bölüm izle!

Sadakatsiz 9.bölüm izle!

EDHO Eþkýya Dünyaya Hükümdar Olmaz 175. bölüm izle!

Çukur 106. bölüm izle Puhu Tv!