Kuruluþ Osman 38. bölüm izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 38. bölümüyle ATV ekranlarýnda izleyicisiyle buluþtu. Kuruluþ Osman 38.bölümde; Osman Bey'in yokluðunda Dündar Bey ve Savcý Bey'in giriþimleri ile Kayý Obasý'nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasýna karar verilir. Bu sýrada Ertuðrul Bey'den gelen haber obada bomba etkisi yaratýr. Ertuðrul Bey, son sözünü söyleyecektir. Kayý Obasý'nýn yeni beyi kim olacak? Savcý Bey, beylik yarýþýnda Osman Bey'i önüne geçmek için ne yapacak? Ýþte Kuruluþ Osman son bölüm tek parça full izleme linki.

Kuruluþ Osman 38. bölümde Savcý bey, beylik için adaylýðýný alenen duyurmak ister. Bamsý'dan söz isteyen Savcý, Osman Bey'in kendisinin beyliðini kabul etmemesi halinde olaya müdahale etmesini ister. Bamsý'dan aldýðý cevap ise ders niteliðindedir. Kuruluþ Osman son bölüm tek parça ve yeni bölüm fragmaný haberimizde yer alýyor.

KURULUÞ OSMAN 38. BÖLÜM ÝZLE

KURULUÞ OSMAN 38. BÖLÜM ÖZETÝ

Kuruluþ Osman 38.bölümde; Osman Bey'in yokluðunda Dündar Bey ve Savcý Bey'in giriþimleri ile Kayý Obasý'nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasýna karar verilir.

Kulucahisar Kalesi'ni kaybetmenin acýsýyla Geyhatu'ya giderek kendisine tuzak kuranýn Yavlak Arslan olduðunu açýklayan Nikola, Targun Hatun'u ise Kayý beylerinin yemeðini zehirlemesi için görevlendirir.

Osman Bey, Moðol tehdidine karþý Geyhatu'yla yüzleþmek zorunda kalýrken, Ertuðrul Bey'den gelen haber obada bomba etkisi yaratýr. Kayý Obasý'nýn yeni beyi kim olacak? Ertuðrul Bey'den gelen haber ne?

Kuruluþ Osman 38. bölümde; Savcý ve Dündar Beyler, Toy'dan istediðini alabilecek mi? Osman Bey, Bizans-Moðol kýskacýndan kurtulmak üzere kiminle ittifaka gidecek?

Targun Hatun, Nikola'dan aldýðý zehirle ne yapacak? Flatyos, Osman Bey'i ele geçirmek için nasýl bir oyun kuracak? Bala Hatun ve Targun Hatun arasýndaki gerilim nasýl sonuçlanacak?

KURULUÞ OSMAN 39. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kuruluþ Osman'ýn haftaya Çarþamba ekrana gelecek olan 39. yeni bölümünden de ilk fragman yayýnlandý.

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman 39.bölüm fragmanýnda Ertuðrul Bey ayaklanýyor. Kararýný bildirmek için son kez dýþarý çýkan Ertuðrul Bey'i be gibi bir sürpriz bekliyor?

KURULUÞ OSMAN 39. BÖLÜM FRAGMANI ÝÇÝN TIKLAYINIZ

Yönetmenlik koltuðunda Fethi Bayram ve Ahmet Yýlmaz'ýn oturduðu, Diriliþ Ertuðrul yapýmý sayesinde yakýndan tanýnarak adýndan söz ettiren ve Mehmet Bozdað'ýn yapýmcýlýðýnda yer aldýðý, Bozdað Film farkýyla ekrana gelen Kuruluþ Osman 39. yeni bölümüyle 23 Aralýk Çarþamba günü saat 20:00'da yayýnlanacak.

Osman Gazi'nin amcasý Dündar Bey nasýl öldü?

Kuruluþ Osman Geyhatu'yu kim öldürdü?

Uyanýþ Büyük Selçuklu 12. bölüm izle!

Batýnilerin yüce imamý kimdir? Batýniler neye inanýr?