Kuruluþ Osman 39. bölüm izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 39. bölümde Ertuðrul Bey'in vefatý son bölüme damga vurdu. Kuruluþ Osman 39. bölümde; Ertuðrul Bey 'Kuruluþ Osman'a' veda ediyor... Vasiyetini hazýrlayan Ertuðrul Bey'in ölümü Kayý Obasý'nda büyük bir acýya sebep olur. Kayý Obasý beyini gözyaþlarý içinde son yolculuðuna uðurlarken; yeni beyin kim olacaðý sorusu herkesin aklýndadýr. Kayý Obasý'nýn yeni beyi kim olacak? Son bölümün ardýndan yeni bölüm fragmaný da yayýnlandý. Ýþte, kaçýranlar için Kuruluþ Osman 39. bölüm izleme sayfasý.

Kuruluþ Osman 39.bölümde; Ertuðrul Bey, son kez yerine gelecek kiþiyi tayin etmek için Ak sakallýlara gider. Ýstiþare sonucu Obanýn yeni beyini tayin eder. Ertuðrul Bey'in ölümü Kayý halkýný yasa boðar. Savcý Bey, beylik için nasýl bir hamle yapacak? Dündar Bey, beylik için adýnýn geçmeyiþi üzerine Hazal Hatun'la birlikte nasýl bir plan kuracak? Ýþte Kuruluþ Osman 39. bölüm tek parça izleme linki.

KURULUÞ OSMAN 39. BÖLÜM ÝZLE

KURULUÞ OSMAN 39. BÖLÜM ÖZETÝ

Kuruluþ Osman 39.bölümde; Hasta yataðýndan kalkarak herkesi þaþýrtan Ertuðrul Bey, topladýðý toyla Osman Bey ve Savcý Bey arasýndaki çatýþmaya son verirken; kendisinden sonra kimin bey olacaðýna karar vermek üzere Aksakallýlar'la bir araya gelir.

ERTUÐRUL BEY, KAYI BEYLERÝNÝ TOPLADI

Kuruluþ Osman 39. bölümünde, Ertuðrul Bey Kayý beylerini bir araya topladý ve kritik kararlar aldý.

Yokluðunda yaþananlarý öðrenmek ve oðullarý arasýndaki gerilime son vermek isteyen Ertuðrul Bey, düzenlediði toyda oðullarýný ve Kayý beylerini bir araya topladý. Kendisinden sonra kimin bey olacaðý sorusuna cevap arayan Ertuðru Bey, yoldaþlarý Bamsý Bey ve Abdurrahman Gazi ile hasbihal ederek fikirlerini aldý.

Ertuðrul Bey'in Osman Bey'in Yavlak Arslan'la ittifakýna dair "Diyelim ki Çobanoðullarý ölüme gider; sen de obaný ayný akýbete mi sürüklersin?" sorusunu Osman Bey "Ben Ertuðrul Gazinin oðluyum. Obamý, kaybedeceðim bir savaþa sürüklemem. Ölüm mukadderse, harbin neticesi ancak þehadetse, davamýz uðruna ölmeye and içmiþ alplarýmla gider o þehadet þerbetini içerim" sözleriyle cevapladý.

Ertuðrul Bey, "Ayrýlýklarý ortadan kaldýrýn ve birleþin. Geyhatu Tebriz'den dönene kadar Nikola'nýn icabýna bakmalýyýz" diyerek planýný açýklarken; "Bey, böyle zor zamanlarda belli olur. Hanginizin bey olacaðýný tavrýnýz tayin edecek. Kayýnýn baþýna kimin geçmesi gerektiðini bütün beyler anlayacak. Ayrýlýk gayrýlýk çýkaranýn hiçbir ümidi kalmayacaðýný bilesiniz" diyerek oðullarýný uyardý.

Targun Hatun, Nikola'nýn Kayý beylerini zehirlemesi için yaptýðý planý Osman Bey'e anlatýrken; Osman Bey, Nikola'ya karþý zekice bir oyun kurar.

TARGUN HATUN, OSMAN BEY'E HÝSLERÝNÝ AÇIKLADI

Kuruluþ Osman 39. bölümde Targun Hatun, Osman Bey’e olan hislerini açýða vurdu.

Nikola ile buluþmasýnýn ardýndan obaya dönen ve kendisine ayrýlan çadýra çekilen Targun Hatun, Osman Bey'e karþý hislerine mani olamadýðýný fark etti.

"Ah Osman Bey ah! Her þey bir oyun olarak baþladý ve oyun olarak devam etti. Babamý kurtarmak için girdim bu oyuna fakat kendimi kurtaramýyorum. Gözlerinin hapsine düþtüm, güçlü kollarýnýn tutsaðýyým. Ne edeyim ben þimdi? Ýçim içimi yemekte. Sen þimdi Bala'nýn kollarýndasýn bense burada acý çekmekteyim" sözleriyle Osman Bey'e aþýk olduðunu kendine itiraf eden Targun Hatun, büyük bir ikilemin içine düþtü.

Targun Hatun, "Bala! Bala! Sen ona çocuk veremiyorsun! Ama ben vereceðim! Onu elinden alacaðým! Göreceksin! Onu sevmek suç deðil. Ýstemek de suç deðil!" sözleriyle Bala Hatun'a adeta meydan okudu.

Targun Hatun, Osman Bey'e aþkýna gem vurabilecek mi? Ertuðrul Bey'in kararý ne olacak? Savcý Bey, beylik yarýþýnda Osman Bey'i önüne geçmek için ne yapacak? Dündar Bey'in beyliði almak için planý ne? Nikola, Targun Hatun'u kullanarak Kayý Obasý'na sýzabilecek mi? Flatyos, Osman Bey'i ele geçirebilmek için nasýl bir tuzak kuracak?

Vasiyetini hazýrlayan Ertuðrul Bey'in ölümü Kayý Obasý'nda büyük bir acýya sebep olur. Kayý Obasý beyini gözyaþlarý içinde son yolculuðuna uðurlarken; yeni beyin kim olacaðý sorusu herkesin aklýndadýr. Kayý Obasý'nýn yeni beyi kim olacak?

Kuruluþ Osman 39. bölümde Ertuðrul Bey'in ölümü uçtaki dengeleri nasýl deðiþtirecek? Osman Bey, Nikola'ya karþý kurduðu oyunda baþarýlý olabilecek mi?

Savcý Bey, beylik için nasýl bir hamle yapacak? Dündar Bey, beylik için adýnýn geçmeyiþi üzerine Hazal Hatun'la birlikte nasý bir plan kuracak?

KURULUÞ OSMAN 40. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman'ýn haftaya Çarþamba ekrana gelecek olan 40. yeni bölümünden de ilk fragman yayýnlandý.

KURULUÞ OSMAN 40. BÖLÜM FRAGMANI ÝÇÝN TIKLAYINIZ

Yönetmenlik koltuðunda Fethi Bayram ve Ahmet Yýlmaz'ýn oturduðu, Diriliþ Ertuðrul yapýmý sayesinde yakýndan tanýnarak adýndan söz ettiren ve Mehmet Bozdað'ýn yapýmcýlýðýnda yer aldýðý, Bozdað Film farkýyla ekrana gelen Kuruluþ Osman 40. yeni bölümüyle 30 Aralýk Çarþamba günü saat 20:00'da yayýnlanacak.

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði 'Kuruluþ Osman'ýn 39'uncu bölümü de seyirciden büyük ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuþulanlar arasýnda yer aldý.

Arýza 16. yeni bölüm fragmaný yayýnlandý! Haþmet, gerçeði öðreniyor...

Sadakatsiz 11. son bölüm izle!

EDHO Eþkýya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. son bölüm izle!

Baraj 19. bölüm izle!

Hekimoðlu 30. bölüm tek parça izle!

Sefirin Kýzý 33. bölüm izle Puhu Tv!

Masumlar Apartmaný 15. bölüm izle!