Kuruluþ Osman 39. yeni bölüm fragmaný yayýnlandý! Ertuðrul Bey ölüyor...
ABONE OL

Kuruluþ Osman 39. yeni bölüm fragmaný yayýnlandý. Yayýnlanan Kuruluþ Osman 39. yeni bölüm 2. fragmanýnda Ertuðrul Bey hakkýn rahmetine kavuþuyor. Ertuðrul Bey'in ölümüyle Kayý Obasý yasa bürünyor. Son bölümde; Osman Bey'in yokluðunda Dündar Bey ve Savcý Bey'in giriþimleri ile Kayý Obasý'nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasýna karar verimiþti. Bu sýrada Ertuðrul Bey'den gelen haberle herkes oraya odaklanmýþtý. Ýþte Kuruluþ Osman 39. yeni bölümden 1. ve 2. fragman.

KURULUÞ OSMAN 39. YENÝ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

Kuruluþ Osman'ýn haftaya Çarþamba ekrana gelecek olan 39. yeni bölümünden de ilk fragman yayýnlandý.

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman 39.bölüm fragmanýnda Ertuðrul Bey'in öldüðü haberi Obadaki herkesi sarsýyor.

KURULUÞ OSMAN 39. BÖLÜM 1. FRAGMANI

KURULUÞ OSMAN 39. BÖLÜM 2. FRAGMANI

KURULUÞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey'in yokluðunda Dündar Bey ve Savcý Bey'in giriþimleri ile Kayý Obasý'nda yeni bey seçimi için Toy toplanmasýna karar verilir.

Kulucahisar Kalesi'ni kaybetmenin acýsýyla Geyhatu'ya giderek kendisine tuzak kuranýn Yavlak Arslan olduðunu açýklayan Nikola, Targun Hatun'u ise Kayý beylerinin yemeðini zehirlemesi için görevlendirir.

Osman Bey, Moðol tehdidine karþý Geyhatu'yla yüzleþmek zorunda kalýrken, Ertuðrul Bey'den gelen haber obada bomba etkisi yaratýr. Kayý Obasý'nýn yeni beyi kim olacak?