Kuruluþ Osman 41. bölüm izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 41. son bölümde Flatyos'un kaçýþýndan alp baþý görevini verdiði Göktuð'u sorumlu tutan Osman Bey, Dündar Bey'in Nikola ile gizlice görüþtüðünü öðrendiðinde ise çýlgýna döner ve amcasýný cezalandýrýr. Osman Bey, Dündar Bey'i nasýl cezalandýracak? Amcasýný yayýnýn ipiyle boðan Osman Bey, Dündar Bey'i öldürecek mi? Kuruluþ Osman 41. bölüm izleyemeyenler için Kuruluþ Osman son bölüm tek parça olarak haberimizde yer alýyor.

Kuruluþ Osman 41.bölümde; Osman Bey, Dündar Bey'i affedecek mi? Türk kaðanlarýnýn emanetlerini teslim alan Osman Bey'in yeni hedefi ne olacak? Ýþte Kuruluþ Osman 41. bölüm izleyemeyenler için Kuruluþ Osman son bölüm tek parça izleme linki.

KURULUÞ OSMAN 41. BÖLÜM ÝZLE

KURULUÞ OSMAN 41. SON BÖLÜM YOUTUBE ÝZLE!

KURULUÞ OSMAN 41. BÖLÜM ÖZETÝ

Kuruluþ Osman 41.bölümde; Kayý beyi olarak kýlýç kuþanmasýnýn ardýndan Türk kaðanlarýnýn emanetlerini Bamsý Bey'den teslim almak üzere yola çýkan Osman Bey; obada ve uç bölgesinde nizamýný kurmak için çalýþmaya baþlar. Ancak Flatyos'un kaçýþý ve Bala Hatun'un zehirlenmesiyle sarsýlacaktýr.

Flatyos'un kaçýþýndan alp baþý görevini verdiði Göktuð'u sorumlu tutan Osman Bey, Dündar Bey'in Nikola ile gizlice görüþtüðünü öðrendiðinde ise çýlgýna döner ve amcasýný cezalandýrýr.

Papa'nýn ajanlarý Bamsý Bey'i tuzaða düþürerek emanetleri ele geçirmek için hamle yaparken, Flatyos'un dönüþüyle güçlenen Nikola ise Konstantiniyye'den gönderilen yeni birlikler sayesinde Osman Bey'i gafil avlamak üzere plan kurar.

Türk kaðanlarýnýn emanetlerini teslim alan Osman Bey'in yeni hedefi ne olacak? Osman Bey, Dündar Bey'i nasýl cezalandýracak?

Osman Bey, Flatyos'un kaçýþýndan sorumlu tuttuðu Göktuð'a ne ceza verecek?

Bala Hatun'u zehirleyen Targun Hatun'un planý ne?

Flatyos'un geri dönmesiyle Nikola nasýl bir tuzak kuracak? Papa'nýn ajanlarý emanetleri ele geçirebilecek mi?

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman'ýn haftaya Çarþamba ekrana gelecek olan 42. yeni bölüm fragmaný yayýnlanmadý.

KURULUÞ OSMAN 42. BÖLÜM FRAGMANI ÝÇÝN TIKLAYINIZ

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði 'Kuruluþ Osman'ýn 41. bölümü seyirciden büyük ilgi görürken, reyting sýralamasýnda en üst sýrada yer aldý.

Osman Gazi'nin amcasý Dündar Bey nasýl öldü?

Zümrüdüanka final bölümü full izle!

Sadakatsiz 13. bölüm fragmaný yayýnlandý!

6 Ocak 2021 Reyting sonuçlarý: Dünün reyting sonuçlarýnda kim birinci oldu?