Kuruluþ Osman 75. bölüm izle full HD! Kuruluþ Osman 75. son bölüm Youtube'dan izle!
ABONE OL

Atv ekranlarýnda yayýnlanan Kuruluþ Osman'ýn 75. bölümü izleyenleri ekran baþýna kilitledi. Tekfur Kosses, "Osman benden kardeþimi aldý, bende ondan þeyhini alacaðým!" diyerek Þeyh Edebalý'yi öldürmeyi amaçlar. Þeyh Edebalý, Tekfur Kosses'in saldýrýsýndan kurtulabilecek mi? Osman Bey, içine düþtüðü durumdan nasýl kurtulacak? Kuruluþ Osman 75. son bölümü Youtube'dan izlemek için haberimizdeki baðlantýya týklayýn. Kuruluþ Osman 75. bölüm izle full HD tek parça!

KURULUÞ OSMAN 75. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 75. bölümde Osman Bey, çocuklarý kurtarmak için canla baþla savaþýyor...

KURULUÞ OSMAN 75. SON BÖLÜM YOUTUBE'DAN ÝZLE!

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 76. BÖLÜM FRAGMANI | 'BUGÜNLERÝN HESABI SORULACAK VEZÝR ALEMÞAH"

Kuruluþ Osman 76. yeni bölüm fragmaný da yayýnlandý. Yeni bölümde yaralanan Osman Bey, bir maðaraya sýðýnýp yarasýný daðlýyor. Gündüz Bey ise posta oturuyor...

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

KURULUÞ OSMAN 75. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin 75. bölümüne Tekfur Kosses'in "Osman benden kardeþimi aldý, ben de ondan þeyhini alacaðým!" sözü damga vurdu.

Kuruluþ Osman'ýn 75. bölümünde Þeyh Edebalý, Tekfur Kosses'in saldýrýsýna uðramýþ, Osman Bey Ýnegöl Kalesi'nde sýkýþýp kalmýþ ve Boran Alp ise Vezir Alemþah'ýn eline düþmüþtür!

Vezir Alemþah, Boran'ý elinde tutmakla neyi hedefliyor? Þeyh Edebalý, Tekfur Kosses'in saldýrýsýndan kurtulabilecek mi?

Bu zor durumdan çýkmak için tüm becerisini kullanan Osman Bey, gücünü tekfurlarla birleþtiren Vezir Alemþah'a karþý stratejisini kurar.

Osman Bey'in "Burada bey de benim devlet de benim" sözlerine karþýlýk; Vezir Alemþah, Osman Bey'in gücünü kýrmak için aðabeyi Gündüz Bey'e beylik vaat ederken, Osman Bey'i de tutuklar.

Osman Bey'in tutuklanmasý Kayý Obasý'nda nasýl tepki bulacak? Gündüz Bey, Vezir Alemþah'ýn teklifine ne yanýt verecek?

Kayý Alpleri, beylerinin tutuklanmasýna itiraz ederken, tutuklanan Osman Bey yaralanýr. Osman Bey, Ýnegöl Kalesi'nden nasýl kurtulacak?

Tekfur Nikola ve Tekfur Kosses, Mari'yi Kayý Obasý'ndan nasýl çýkaracak?

KURULUÞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Burak Özçivit - Osman

Didem Balçýn - Selcan

Yýldýz Çaðrý Atiksoy - Malhun Hatun

Serhat Kýlýç - Kosses

Erkan Avcý - Nikola

Seda Yýldýz - Þeyh Edebali

Yýldýray Þahinler - Rogatos

Özge Törer - Bala Hatun

Emre Basalak - Gündüz

Rüzgar Aksoy - Turgut

Burak Çelik - Göktuð

Çaðrý Þensoy - Cerkutay

Yiðit Uçan - Boran

Ahmet Yenilmez - Demirci Davud

Emin Gürsoy - Kumral Abdal

Buse Arslan Akdeniz - Aygül

Þeyma Korkmaz - Mari

Oðuzhan Karbi - Nestor

Serhat Parýl - Feodor

Melis Gürhan - Cornelia

Burak Alp Yenilmez - Kutan

Recep Çavdar - Andreas

Feyza Sevil Güngör - Hera

Sadakatsiz, Kanunsuz Topraklar, Kuruluþ Osman reyting sýralamasý! 15 Aralýk 2021 Çarþamba reyting sonuçlarý

Destan 4. bölüm izle full HD tek parça!

Alparslan Büyük Selçuklu 6. bölüm izle tek parça!

Üç Kuruþ 7. son bölümde Rýfat yakalandý mý?

Kanunsuz Topraklar 11. son bölüm full izle!