Kuruluþ Osman 76. son bölüm izle! Kuruluþ Osman 76.bölüm izle full hd tek parça!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 76. bölüm izleyenleriyle buluþtu. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümüne Malhun Hatun'un Osman Bey'i bulmak için verdiði mücadele damga vurdu. Kuruluþ Osman 76. bölümde Osman Bey aðýr yaralý bir vaziyette maðarada saklanýr. Ýhanetten yargýlanacak olan Osman Bey, peþindeki Konur Alp ve adamlarýna yakalanmamak için ne yapacak? Kuruluþ Osman son bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kuruluþ Osman 76.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 76. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 76. bölümde Osman Bey, çocuklarý kurtarmak için canla baþla savaþýyor...

KURULUÞ OSMAN 76.BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 77. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI | 'OSMAN'IMA KURULAN TUZAKLARI BOZ ALLAH'IM'

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

KURULUÞ OSMAN 76. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin 76. bölümüne Malhun hatunun ''Bugünlerin hesabý sorulacak vezir Alemþah" sözü damga vurdu.

Önceki bölümde Vezir Alemþah'ýn adamlarý tarafýndan derdest edilip Sultan'ýn yanýna götürülen Osman Bey, kaçarken mýzrak ve okla yaralanmýþtý.

Kuruluþ Osman 76. bölümde Osman Bey aðýr yaralý vaziyette olmasýna raðmen Vezir Alemþah'ýn adamlarýndan kurtulup bir maðaraya sýðýnmayý baþarýr. Aðýr yaralý haldeki Osman Bey yeniden ayaða kalkabilecek mi?

OSMAN BEY'ÝN YERÝNE GÜNDÜZ BEY GEÇÝYOR!

Osman Bey sýðýndýðý maðarada ölüm kalým savaþý verirken, onun yokluðunda Kayý Obasý'nýn baþsýz kalmasýný istemeyen Gündüz Bey posta oturur.

BORAN ALP, GÜNDÜZ BEY'E TABÝ OLUYOR

Boran Alp de Gündüz Bey'e baðlýlýðýný bildirir.

Gonca'yý kaybettikten sonra acýsý bir türlü dinmeyen Boran Alp, Osman Bey'in ortadan kaybolmasýyla birlikte "Gayrý bu obanýn da benim de beyim sensin Gündüz Bey!" diyerek Gündüz Bey'e tabi olur.

Malhun Hatun ve Bala Hatun, posta oturan Gündüz Bey'e karþý nasýl bir tavýr alacak?

MALHUN HATUN, OSMAN BEY'Ý ARAR

Malhun Hatun, Osman Bey'e yapýlan suçlamalarla ilgili Vezir Alemþah'tan hesap sorarken; Bala Hatun da Osman Bey'i bulabilmek için her yolu dener.

Osman Bey peþindeki Konur Alp ve adamlarýna yakalanmamak için ne yapacak?

TEKFUR NÝKOLA, MARÝ'YÝ BIÇAKLIYOR..

Tekfur Nikola kendisine yaþattýklarýnýn intikamýný almaya ant içtiði Mari'yi yaralarken, Turgut Bey ise Mari'yi kurtarmak için Ýnegöl Kalesi'ne sýzar. Fakat Mari, Nikola tarafýndan hançerlenmiþtir. Nikola'ýn yaraladýðý Mari kurtulabilecek mi?

Turgut Bey, Mari'yi kurtarmak icin neler yapacak?

22 Aralýk 2021 Çarþamba reyting sonuçlarý: Kuruluþ Osman, Kanunsuz Topraklar, Sadakatsiz reyting sýralamasý

Destan 5. bölüm full izle!

Kanunsuz Topraklar son bölüm izle!

Annemizi Saklarken 3. Bölümde neler oldu?

Sadakatsiz 76.bölüm izle!