Kuruluþ Osman 78. bölüm full izle! Kuruluþ Osman son bölüm izle!
ABONE OL

Atv ekranlarýnda yayýnlanan Kuruluþ Osman'ýn 78. bölümü izleyenleri ekran baþýna kilitledi. Osman Bey ve alpleri, Vezir Alemþah tarafýndan esir alýnýp aðýr iþkenceden geçirilir. Vezir Alemþah, Osman Bey ve alplerinin bir an önce öldürülmesine karar verir. Osman bey, idam edilmekten nsýl kurtulacak? Ýþte Kuruluþ Osman son bölüm izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 78. bölüm full izle tek parça!

KURULUÞ OSMAN 78. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 78. bölümde Osman Bey, çocuklarý kurtarmak için canla baþla savaþýyor...

KURULUÞ OSMAN 78.BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 79. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI | "BÝZ BÝR ÖLÜR BÝN DÝRÝLÝRÝZ!"

Kuruluþ Osman dizisinin 79. yeni bölümünden ilk fragman yayýnlandý. Yeni bölümde Dündar Bey, Osman Bey'in hatunlarýný obadan sürgün eder. Malhun Hatun ise Dündar Bey'in alplerine meydan okur. Hatunlarýn sürgün edilmesiyle birlikte yolda saldýrýya uðrarlar. Selcen ana yaralanýr. Moðollarýn dönmesiyle birlikte Geyhatu'nun eline düþen Osman Bey, nasýl kurtulacak?

KURULUÞ OSMAN 78. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin 72. bölümüne ipe giden Osman beyin asýlmak üzereyken söylediði "Kayý'nýn yiðit Alplarý! Ben sizden razýyým, hakkým sizlere helaldir!" sözü damga vurdu.

Osman Bey, Vezir Alemþah'ýn adamlarý tarafýndan yakalanýyor. Osman Bey'in yokluðunda ise Gündüz, Beylik postuna oturur.

Osman beyin yokluðunu fýrsat bilen Dündar Bey ise, obadaki hatunlara "Sözümden çýkan olursa; Gayrý Bey buyruðunu çiðnemiþ sayarým bilesiniz!" der. Gündüz Bey kardeþinin ölümüne karar veren Vezir Alemþah'tan ne isteyecek?

Kuruluþ Osman'ýn 78. bölümünde Vezir Alemþah'ý Bilecik Kalesi'nde köþeye sýkýþtýran Osman Bey hiç beklemediði bir tuzaða düþerken, Tekfur Kosses de Tekfur Nikola'nýn eline geçer.

Osman Bey ve alpleri esir edilip aðýr iþkenceden geçirilir. Vezir Alemþah, Osman Bey ve alplerinin bir an önce öldürülmesine karar verir!

Vezir Alemþah, bu aný büyük bir gösteriye çevirme derdindedir ve Bilecik Kalesi'nde kurulan daraðacýnda Osman Bey'in boynuna urgan geçirir!

Kuruluþ Osman dizisinin ekrana gelen son bölümüne Osman Bey'in "Biz ölürsek Þehid oluruz. Ama sað kalýr isek kendinize bir mezar kazýp içine giresiniz." sözü damga vurdu.

Geyhatu ve Moðollarýn dönüþü dengeleri nasýl deðiþtirecek?

Tekfur Nikola, Kosses'ten nasýl hesap soracak?

Geyhatu'nun Altuð Alp'i infaz etmesine Osman Bey nasýl tepki verecek? Geyhatu ve Osman Bey nasýl karþý karþýya gelecek?

Malhun Hatun, Bala Hatun ve Kayýlar; beylerinin esir düþmesine nasýl tepki verecek?

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

19 Ocak 2022 Çarþamba reyting sonuçlarý açýklandý! Sadakatsiz, Survivor, Kuruluþ Osman reyting sýralamasý

Destan 7. Bölüm izle tek parça!

Alparslan Büyük Selçuklu izle 9. bölüm!

Kalp Yarasý 28. Bölüm Fragmaný | Elif yaþýyor mu?