Kuruluþ Osman 84. son bölüm izle! Kuruluþ Osman 84.bölüm izle full hd tek parça
ABONE OL

Atv ekranlarýnda yayýnlanan Kuruluþ Osman'ýn 84. bölümü izleyenleri ekran baþýna kilitledi. Osman Bey Geyhatu'yu gafil avlamýþken birden karþýsýnda Vezir Alemþah'ý bulur. Osman Bey bu cendereden sýyrýlýr. Fakat geride kalan alplar yaralý halde Vezir Alemþah'a esir düþerler. Osman Bey, Alplarýný kurtarabilecek mi? Cerkutay ölüyor mu?Ýþte Kuruluþ Osman son bölüm izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 84.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 84. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 84. bölümde Bir yandan Geyhatu'ya hesap sormak için uðraþ veren Osman Bey Bala Hatun'un haberini alýr. Osman Bey Bala Hatun'u görebilecek midir?

KURULUÞ OSMAN 84.BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 85. BÖLÜM FRAGMANI | 'GAYRI, ZALIMIN VAKTI DOLDU!'

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

KURULUÞ OSMAN 84. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne Bala Hatun'un doðumu damga vurdu.

ALPLAR ESÝR DÜÞÜYOR...

Osman Bey Geyhatu'yu gafil avlamýþken birden karþýsýnda Vezir Alemþah'ý bulur. Büyük bir cenderenin içindedirler.

Osman Bey Geyhatu'yu yakalamak için cendereden sýyrýlýr. Geyhatu'nun izini sürmeye baþlar. Fakat geride kalan alplar yaralý halde Vezir Alemþah'a esir düþerler. Alplarýn akýbeti ne olacaktýr?

VEZÝR ALEMÞAH KAYI OBASINI BASIP HATUNLARI TUTUKLUYOR!

Bala Hatun'un doðum sancýlarý baþlamýþtýr. Kayý Obasýnda Bala'nýn doðum telaþý varken Vezir Alemþah obaya yýldýrým gibi düþer.

Vezir Alemþah Osman'a olan hýncýný hatunlarýndan çýkarmaya kararlýdýr. Hatunlarý yargýlayacaktýr. Onlarý tutuklatýp Söðüt'e doðru yola çýkar.

BALA HATUN'UN BEBEÐÝ ÖLÜYOR MU?

Bala'nýn sancýlarý dinmemektedir. Doðumu baþlayan Bala Hatun'un bebeði aðlamaz. Bebeðinin aðlamamasý Bala'yý kahreder.

Hatunlar düþtükleri zor durumdan nasýl kurtulacaktýr? Bebek yaþayacak mý?

Geyhatu aðýr yarasýna raðmen ustaca saklanmayý baþarýr. Fakat Osman'ýn daima bir planý vardýr. Osman Bey Geyhatu'yu nasýl yakalayacaktýr?

Oðlum, Sadakatsiz, Kuruluþ Osman reytingleri nasýl? 2 Mart 2022 Çarþamba reyting sonuçlarý

Destan 13. Bölüm izle tek parça!

Baba 3. Bölüm izle tek parça!