Kuruluþ Osman 86.bölüm izle full hd tek parça! Kuruluþ Osman 86. son bölüm izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman'ýn 86. bölümü izleyenleri ekran baþýna kilitledi. Kayý obasýna gelen Sultan Mesud, Osman Bey'e ölüm emri vereceðini söyler. Osman bey ise "Sultaným! Geyhatu benim esirimdir! Onun ölmesi de yaþamasý da benim tasarrufumdur!" diyerek Sultana kafa tutar. Osman Bey'in infazýný ertelediði Geyhatu'nun kaderi ne olacak? Zehirlenen Mari ölecek mi? Ýþte Atv Kuruluþ Osman son bölüm izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 86.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 86. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 86. bölümde hamile olan Mari zehirlenir. Zehir ise Gündüz beyin çadýrýndan çýkmýþtýr. Turgut Bey ve Kosses, Gündüz Bey'i Mari'nin zehirlenmesinden neden sorumlu tutuyorlar?

KURULUÞ OSMAN 86. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 87. BÖLÜM FRAGMANI

KURULUÞ OSMAN 86. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne "Sizler ilk uyananlarsýnýz! Sen ise elimde ki bu zehirden bile daha tehlikelisin!" sözü damga vurdu.

GEYHATU'NUN AKIBETI NE OLACAK?

Selçuklu Sultaný Mesud, hiç beklenmeyen bir anda Kayý Obasýna gelmiþtir. Sultan Mesud kendisine suikast giriþiminde bulunduðunu düþündüðü Osman Bey hakkýnda ne karar verecektir?

Osman Bey'in infazýný ertelediði Geyhatu'nun kaderi ne olacak?

UYUYAN HÜCRELERI UYANDIRAN KARANLIK GÜÇ KIMDIR?

Artýk uç topraklarýnda kartlar yeniden daðýtýlmaktadýr...

Uzun yýllardýr uyumakta olan karanlýk hücreler uyanmaya baþlamaktadýr. Bu karanlýktan gelen gücün tek amacý, Osman Bey'in kurduðu birliði bozmak olacaktýr. Bu karanlýk güç kimdir? Emeline ulaþabilecek midir?

SÖÐÜT'TE PATLAMA...

Söðüt'te ki patlama karanlýk hücrelerin iþi midir? Söðüt'te ki patlama sonun baþlangýcý mý olacaktýr?

Kayý Obasýnýn yeni sakinlerinden Barkýn bu kirli oyunlarýn neresinde olacaktýr? Yýllarca Mari'nin hizmetinde bulunan Cornelia kimler için çalýþmaktadýr?

MARÝ ZEHÝRLENÝYOR!

Söðüt'te bunlar olurken Kayý Obasýnda sular durulmamaktadýr. Mari'nin zehirlenmesi obaya ateþ gibi düþer. Bu zehirlenmeyle yýkýlan Turgut Bey'i kimse durduramayacaktýr.

Osman Bey'in kuracaðý devletin önünde, karþýsýna çýkan engellerden en büyüðü yaþanmaktadýr. Osman Bey, aklý ve kalbi arasýnda kalmayarak bir karar verecektir.

Entrikalarýn ayyuka çýktýðý, düþmanýn oyunlarýný tekrar kurduðu bu ortamda Osman Bey ve Kayý Obasý düze çýkabilecek midir? Osman bey, obasýný birlik içinde tutabilecek midir?

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

Mahkum 14. Bölüm full izle!

Camdaki Kýz 35. Bölüm izle tek parça!

Destan 15. Bölüm izle!

Üç Kýz Kardeþ dizisi 4.bölüm izle!