Kuruluþ Osman 88.son bölüm izle! Kuruluþ Osman 88.bölüm izle full hd tek parça!
ABONE OL

Kuruluþ Osman'ýn 88. bölümü Atv ekranlarýnda izleyici karþýsýna çýktý. Karanlýk güçlerin yeni hedefi Selcan Hatun'dur. Kayý Obasýnýn bacý beyi olan Selcan Hatun þehit mi edilecektir? Usta'nýn emriyle Edebalý'yý zehirleyen Cornelia açýða çýkacak mýdýr? Ýþte Atv Kuruluþ Osman son bölüm izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 88.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 88. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 88. bölümde Osman Bey, Ýnegöl'ü fethetmek için harekete geçiyor. Osman Bey, bu fethinde muvaffak olacak mý?

KURULUÞ OSMAN 88.BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

KURULUÞ OSMAN 89. BÖLÜM FRAGMANI | BIZ HEP VAKTINI BEKLEDIK!

KURULUÞ OSMAN 88. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümünde Karanlýðýn içindeki þeytaný bulmak Osman için elzem olandýr. Osman gizli düþmanýný bulup fetih düþünü gerçekleþtirebilecek midir?

"GAYRI HEDEF ÝNEGÖL'DÜR!"

Osman Bey, kýyasýya çarpýþtýðý maskeli düþmanýný elinden kaçýrýr. Buna Barkýn sebep olur. Osman Bey Barkýn'a karþý nasýl bir tavýr alacaktýr?

Söðüt'teki patlama da aðýr yaralanan Þeyh Edebalý ayrýca zehirlenmiþtir. Edebalý'yý iyileþtirmek için çareler aranmaktadýr. Bir yandan da bunu kim yaptý sorusu dolaþýr ortalýkta.

Bala Hatun Cornelia ve Zehra'yý çaðýrtýr. Usta'nýn emriyle Edebalý'yý zehirleyen Cornelia açýða çýkacak mýdýr? Edebalý þifasýný bulacak mýdýr?

KARANLIK GÜÇLERIN YENI HEDEFI SELCAN HATUN!

Karanlýk güçlerin yeni hedefi Selcan Hatun'dur. Kayý Obasýnýn bacý beyi olan Selcan Hatun þehit mi edilecektir?

Karanlýktaki düþmanlarýný açýk etmek için Osman Bey, Gündüz Bey ve Ayþe Hatun üzerinden büyük bir oyun kurmuþtur.

Herkes Turgut Bey ve Kosses'in, Osman Bey'e düþman olduðuna inanmaktadýr.

Usta ve Nikola bu düþmanlýðý kendi lehine çevirmek için nasýl hamleler yapacaklardýr?

Bu düþmanlýk Barkýn'ý hataya sürükleyecek midir?

OSMAN BEY VE ALPLERI ÝNHISAR'A SIZIYOR

Bütün yaþananlara raðmen Osman Bey Ýnegöl'e giden kapýlarý tek tek açmakta kararlýdýr. Bunun için ilk hedefi Ýnhisar Kalesi'dir.

Osman Bey'in sinsi düþmaný Usta, onun planlarýný çözebilecek midir? Turgut Alp, Kosses ve Alpleriyle Ýnhisar'a sýzan Osman Bey Ýnhisar'ý fethedebilecek midir?

Yapým ve proje tasarýmý Mehmet Bozdað'a ait; yönetmenliðini Ahmet Yýlmaz'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði 'Kuruluþ Osman', atv ekranýnda çarþamba akþamlarýna damga vurmaya devam ediyor.

30 Mart 2022 Çarþamba reyting sonuçlarý açýklandý mý? Oðlum, Kuruluþ Osman, Kara Tahta reyting sýralamasý

Destan 17. bölüm full izle tek parça!

Üç Kýz Kardeþler 6.bölüm full izle!

Baba 7. Bölüm full izle!